Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Un puştan vitezoman a izbit în plin o Dacie în faţa şcolii

"

„Atenţie, copii!” nu mai este un indicator menit să protejeze elevii de automobilişti, ci exact invers. S-a demonstrat luni, înainte de prânz, în faţa Grupului Şcolar Silvic din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Bogdan Lemnariu, un rădăuţean elev în clasa a XIII-a F a respectivei instituţii de învăţământ, la volanul unei Skoda Octavia cu numere spaniole, a ieşit în trombă şi fără să se asigure din curtea şcolii şi a lovit în plin Dacia unui câmpulungean care se deplasa pe DN 17. Skoda nu a suferit prea multe avarii, dar Dacia a fost aruncată pe contrasens şi s-a ales cu partea din faţă făcută armonică. Nimeni nu a fost rănit în incident, dar câmpulungeanul a fost la un pas de infarct când a fost izbit pe neaşteptate. Martorii oculari susţin că junele a ieşit în drum ca pe tarla, fără să îi pese de ceilalţi.

„Puştanul a venit cu o viteză mare, nici nu a apucat să îşi dea seama nimeni că s-a şi întâmplat. Omul cu Dacia mergea pe drum normal şi vă daţi seama că prin gropile din Câmpulung nici un om matur nu poate merge în viteză. Copiii ăştia au devenit un pericol cu hormonii şi teribilismul lor, cu cursele de maşini şi nesimţirea că pot face orice dacă au părinţi cu bani”, ne-a strigat revoltată o femeie care a asistat la incident.

Şi colegii de şcoală ai tânărului ne-au spus cu jumătate de gură că tânărul „o mai calcă uneori, ca orice şofer” şi că nu e singurul dintre ei care are boala vitezei din când în când.

În schimb, conducerea şcolii s-a arătat surprinsă. „Din câte spune dirigintele lui, Bogdan este un copil bun şi nu ne-a făcut probleme. E muncitor, a fost la lucru şi în Spania ca să îşi cumpere maşina şi probabil că a avut un ghinion. Nu avem elevi-problemă şi nu ştiu nimic despre existenţa printre ei a unor amatori de curse de maşini şi alte lucruri din acestea. A fost un incident izolat şi mă bucur că nu s-a întâmplat nimic mai rău”, ne-a spus directorul Grupului Şcolar Silvic, ing. Cristian Cuciureanu."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puştan vitezoman a izbit în plin o Dacie în faţa şcolii.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un puştan vitezoman a izbit în plin o Dacie în faţa şcolii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent