Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Fierarul Iulian

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"Supărat că moţiunea de cenzură a căzut la vot şi că, astfel, PLD-ul nu va putea ajunge acum la guvernare, preşedintele executiv al partidului, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a sărit cu gura pe preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Profitând de ieşirea nervoasă a domnului Flutur, PNL Suceava a tăbărât pe acesta cât ai zice „moţiune”, dar nu de dragul lui Ion Iliescu, care a votat pentru menţinerea Guvernului Tăriceanu, ci pentru că liberalii nu uită ce le-a făcut senatorul astă-vară, astă-primăvară şi astă-iarnă. Atacul împotriva lui Gheorghe Flutur nu a fost declanşat nici de vicepreşedintele de la Judeţ, Mihai Aurel Steiciuc, şi nici de preşedinta Organizaţiei Municipale Suceava, Angela Zarojanu, două persoane care au avut meciuri mari cu senatorul pe vremea când acesta era doar liberal şi nu liberal-democrat. Nici măcar senatorul PNL de Siret Tiberiu Prodan, care vrea să se facă remarcat la Bucureşti, n-a sărit la domnul Flutur. În schimb a făcut-o Iulian Angheluş, un nimeni cu acte în politică, dacă e să ne luăm după funcţiile pe care acesta nu le deţine în partid, dar un tip cu un act pe care scrie că naşii săi de cununie sunt Bogdan Olteanu (preşedintele PNL al Camerei Deputaţilor) şi Tiberiu Prodan. Tânărul Angheluş şi-a încordat muşchii, şi-a aranjat nodul la cravată, şi-a dres vocea şi a spus: „Flutur Gheorghe a recunoscut că a fost un incapabil ca ministru al agriculturii. Domnia sa a votat disciplinat moţiunea propusă de „tăvălugul roşu”, „partidul corupţilor”, „duşmanul numărul 1”, moţiune care spune că între domeniile în care guvernul a înregistrat „mari eşecuri” se înscriu, după cum apreciază social democraţii, agricultura, „care a fost adusă la sapă de lemn de cele două guverne Tăriceanu””. Dar, domnule Iulian, dacă este să ne luăm după votul pe care partidul din care faceţi parte l-a dat moţiunii, rezultă că domnul Flutur a fost un ministru capabil şi nu incapabil. Iulian Angheluş i-a mai zis câteva lui Gheorghe Flutur, dar nu mai are rost să reproduc ce-a spus, pentru că au făcut-o alţii înaintea mea. Important este că domnul Angheluş este pe punctul de a-şi atinge scopul. Având rezultate deosebite în acţiunea de înfierare cu mânie liberală a lui Gheorghe Flutur, Iulian Angheluş are acum şanse reale de a primi o funcţie de conducere. N-a fost să fie şefia Regiei Autonome a Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RAPPS), dar e bună şi funcţia de conducere de la Autoritatea Rutieră Română (ARR). Şi nu merită pentru cât efort depune bietul de el? E drept că, fiind specialist în înfierărări, domnului Iulian i-ar fi stat mai bine şef la o fierărie, dar de unde fierării în ţara asta?"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fierarul Iulian.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fierarul Iulian5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează