Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viteză excesivă

Două fete rănite grav, după un accident la Voitinel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Două adolescente de 14, respectiv 15 ani, au fost internate duminică seară în Spitalul Municipal Rădăuţi la scurt timp după ce au fost victimele unui accident rutier înregistrat pe raza comunei Voitinel.

Vasile Marocico, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ulma, circula la volanul autoturismului marca Volkswagen Passat SV-66-VNL, în jurul orei 18.30., pe drumul naţional 2E dinspre Vicovu de Jos spre Voitinel. În dreptul kilometrului 75+100m, într-o curbă la stânga, pe fondul conducerii imprudente, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, condiţii în care autoturismul a intrat în şanţul din partea dreaptă, apoi a lovit frontal un pom. Din accident a rezultat accidentarea pasagerului din fotoliul dreapta-faţă, tânăra de 14 ani Ionela Larisa M., şi a unei alte fete din autoturism, Maria M., de 15 ani.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi unde au fost diagnosticate, în primul caz, cu „fractură femur dreapta, plagă contuză gamba dreaptă” – 30-35 de zile de îngrijiri medicale, şi „contuzie gamba stângă şi contuzie umăr drept” cu 7-10 zile de îngrijiri medicale, în cazul tinerei de 15 ani. Potrivit primelor cercetări efectuate de Poliţia Rutieră Rădăuţi, vina producerii accidentului aparţine în exclusivitate conducătorului auto. Şoferul VW-ului a fost verificat cu aparatul etiltester, care a indicat valoarea 0.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două fete rănite grav, după un accident la Voitinel.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două fete rănite grav, după un accident la Voitinel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează