Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Start la ediţia a XVIII-a

Salonul Naţional de Umor de la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Organizatorii Salonului Naţional de Umor de la Suceava (Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Complexul Muzeal Bucovina, Clubul Umoriştilor Bucovineni şi Colegiul PIM) au dat startul pentru ediţia din acest an.

Salonul-concurs, care are tema (atenţie!) „MINTE SĂNĂTOS ÎN CORP SĂNĂTOS”, este deschis atât debutanţilor, cât şi artiştilor consacraţi şi se desfăşoară pe două secţiuni: CARICATURĂ (fără cuvinte) şi (pentru prima oară!) BANDĂ DESENATĂ UMORISTICĂ (cu sau fără text).

Aşa cum prevede regulamentul concursului, la ambele secţiuni lucrările format A4 (21,0 x 29,7 cm) pot fi executate alb-negru sau color, în tehnica aleasă de autor. Lucrările originale (maximum două) vor fi expediate până la data de 20 octombrie a.c. (data poştei) pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale - CJCPCT Suceava (str. Universităţii nr. 48, cod 720228) sau prin e-mail (data limită 24 octombrie a.c., cu menţiunea că, dacă lucrarea este premiată, autorul are obligaţia de a expedia pe adresa organizatorilor lucrarea originală, aceasta fiind condiţia imperioasă pentru a intra în posesia sumei) pe adresele culturatraditionala@suceava.astral.ro ; mihaipanzarupim@gmail.com, cu  specificaţia „pentru Salonul de Umor”.  Salonul are următoarele premii: Premiul „Nicolae Claudiu” (în valoare de 1000 lei) acordat celei mai bune caricaturi realizată de un concurent din afara judeţului Suceava; Premiul „Constantin Sofroni” (în valoare de 500 lei) acordat celei mai bune caricaturi realizată de un  concurent din judeţ (ambele oferite de CJCPCT Suceava); Premiul „Pompiliu Dumitrescu” (în valoare  de 500 lei) acordat de Şcoala de Arte „Ion Irimescu” celei mai bune benzi desenate umoristice; Premiul pentru „Graffiti” (constând din doze de spray color) acordat de Complexul Muzeal Bucovina Suceava. Expedierea lucrărilor ca urmare a primirii „regulamentului-invitaţie” este dovada consimţământului concurentului că acceptă toate condiţiile impuse de organizatori. Persoane de contact pentru informaţii suplimentare: referent Corina Scîntei (tel. 0230/530.126), consilier artistic Mihai Pânzaru-PIM (mob. 0744-161.174, 0723-251.600); Director CJCPCT Suceava, Pavel Blaj (tel.0230/530.126), Director Complex Muzeal Bucovina, Constantin-Emil Ursu (tel.0230/216.439).

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Naţional de Umor de la Suceava.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Salonul Naţional de Umor de la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează