Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Bătrână de 80 de ani, atacată şi bătută crunt în casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

O bătrână în vârstă de 80 de ani din oraşul Dolhasca, care locuieşte singură într-o casă din centrul localităţii, a fost bătută şi batjocorită de doi indivizi rămaşi încă necunoscuţi. Bestiile au lovit-o cu pumnii, după care au dezbrăcat-o, cel mai probabil cu intenţia de a o viola. Femeia a scăpat după ce a sărit pe geam şi a cerut ajutorul vecinilor.

Drama prin care a trecut Georgeta Brumă s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00. Bătrâna a fost trezită din somn de pumnii a doi bărbaţi, care, înainte de a o ataca, au scos siguranţele de la panoul electric, întrerupând alimentarea casei cu energie electrică. Au tăbărât peste ea, lovind-o doar în zona capului, rupându-i în acelaşi timp cămaşa de noapte. Internată la spitalul din Fălticeni, femeia îşi aduce aminte că la un moment dat unul dintre agresori a început să vomite, cauză din care a ieşit din casă. Disperată, octogenara s-a îndreptat spre geamul din cameră, l-a deschis şi a sărit. În pielea goală s-a târâit către casa unui vecin, strigând în acelaşi timp după ajutor.

„Al doilea bandit, cel care a rămas cu mine în casă, cred că s-a dus în camera alăturată sau pur şi simplu i s-a făcut milă şi m-a lăsat să deschid geamul şi să sar. Nu ştiu nici eu cum am scăpat”, rememorează bătrâna, cu faţa tumefiată, dar cu gândurile destul de limpezi. Ea susţine că deşi au dezbrăcat-o, cei doi nu au abuzat de ea şi nici nu ar fi avut această intenţie. Poliţiştii i-au însă serios în calcul o tentativă de viol, indivizii plecând din casă fără nici un ban, asta deşi, speriată, femeia le-a spus că are în casă o sumă de bani şi le-a indicat şi locul unde se află aceasta.

Fiul bătrânei, nemulţumit de ancheta poliţiştilor din localitate

Fiul bătrânei, Ioan Brumă, a încercat ieri să depună două plângeri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni. Una cerea sprijin pentru identificarea celor care i-au agresat mama, iar a doua îi viza pe poliţiştii care cercetează cazul. Această din urmă plângere nu a fost acceptată, reclamaţiile împotriva poliţiştilor nefiind de competenţa Parchetelor de pe lângă Judecătorii. „Sunt nemulţumit de cum fac ancheta poliţiştii din Dolhasca. Pe mine nu m-au întrebat nimic deşi, zic eu, le-aş putea da nişte informaţii utile pentru prinderea autorilor. Nici pe mama nu au audiat-o, numai au venit şi au pozat-o”, ne-a povestit bărbatul, care crede că mama sa a fost agresată din răzbunare.

De cealaltă parte, inspectorul principal Costel Vornicu, şeful Poliţiei oraşului Dolhasca, spune că cercetările s-au făcut cu rigurozitate, şi oferă ca argument identificarea a doi suspecţi, audiaţi deja. „Am luat probe de la faţa locului, avem deja o pistă, cercetările merg spre un făgaş bun. Cu bătrâna a discutat un coleg de-al meu, căruia i-a povestit ce-şi aduce minte, numai în scris nu i-am luat declaraţie din cauza stării în care se află”, spune inspectorul principal.

Omul legii spune că la mijloc este vorba de doi violatori şi nu exclude varianta ca bătrâna să fi fost violată, dar să-i fie ruşine să spună acest lucru. Rezultatele expertizei medico-legale la care a fost supusă octogenara vor lămuri acest aspect.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 80 de ani, atacată şi bătută crunt în casă.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrână de 80 de ani, atacată şi bătută crunt în casă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează