Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni

Expoziţii şi spectacole susţinute de deţinuţi la Tribunal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Deţinuţi din Penitenciarul Botoşani şi copii din centrele de plasament vor prezenta în această săptămână expoziţii şi spectacole la Tribunalul Suceava. Manifestările artistice vor fi organizate în cadrul programului „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, eveniment care se desfăşoară în perioadă 8 – 13 octombrie la Suceava.

Organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în colaborare cu mai multe instituţii şi organizaţii non – guvernamentale, „Săptămâna prevenirii criminalităţii” va propune în fiecare zi sucevenilor câte o temă, pe baza căreia vor fi organizate fel de fel de acţiuni de prevenire a criminalităţii.

Ziua de astăzi este dedicată prevenirii criminalităţii stradale, ocazie cu care 40 de voluntari vor organiza o campanie de informare stradală, în cadrul căreia vor fi împărţite mii de pliante. Mâine va fi o zi dedicată prevenirii violenţei intrafamiliale, ocazie cu care va fi organizat un forum civic şi un marş sub egida „Opreşte violenţa din casa ta”, care se va desfăşura pe traseul Primărie -  Casa de Cultură. Tot miercuri, în sala de judecată 126 din Tribunalul Suceava, va fi organizat vernisajul unei expoziţii de pictură grafică şi obiecte artizanale, artiştii fiind deţinuţi de la Botoşani şi tineri din Centrele de plasament din Gura Humorului, Solca, respectiv Complexul Terapeutic „Blijdorp – O Nouă Viaţă”. Ziua de joi este dedicată prevenirii delicvenţei juvenile, ocazie cu care va fi demarată campania „Alcoolul nu te face mare”. În aceeaşi zi, Tribunalul Suceava va găzdui o nouă manifestare artistică. Mai mulţi deţinuţi de la  Penitenciarul Botoşani vor prezenta, în sala de judecată 232, piesa de teatru „Ursul”, de A.P. Cehov. Vineri, organizatorii se vor deplasa în şcoli, unde vor discuta cu elevii despre importanţa unei vieţi care să nu fie dominată de nici o formă de violenţă, în timp ce sâmbătă vor fi organizate întâlniri cu oamenii din satele judeţului, unde rata infracţiunilor de mare violenţă a crescut îngrijorător în ultima vreme.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţii şi spectacole susţinute de deţinuţi la Tribunal.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziţii şi spectacole susţinute de deţinuţi la Tribunal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent