Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garda de Mediu

500 de milioane de lei amendă pentru MES Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Societatea MES SA Suceava a fost amendată, din nou, de comisarii Gărzii de Mediu, cu 50.000 de lei, pentru proasta gestionare a deşeurilor. Urmare a unei acţiuni de control ce a vizat conformarea activităţii societăţii la legislaţia de mediu în vigoare, comisarii de mediu au constatat că societatea suceveană nu a respectat termenele din programul de conformare stabilit la închiderea activităţii, respectiv, nu a predat, până la data de 30 septembrie 2007, deşeurile rezultate din fosta activitate de acoperiri metalice.

„Pe noua platformă unde activitatea societăţii MES a fost restrânsă nu se execută, în mod corespunzător, colectarea selectivă a deşeurilor. Platforma este plină de deşeuri menajere amestecate cu deşeuri de alamă, cupru, plastic sau hârtie”, a declarat comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Chiar dacă activitatea de acoperiri metalice a fost sistată de aproximativ 10 ani, conducerea societăţii MES Suceava a motivat dezordinea de pe platformă prin faptul că termenul pentru rezolvarea problemei deşeurilor a fost prea scurt. Deşeurile metalice provin din activitatea  de prelucrări mecanice prin aşchiere pe care angajaţii societăţii o desfăşoară în prezent, activitate din care rezultă foarte multe deşeuri metalice care trebuie predate unei societăţi specializate în revalorificarea lor.

Această amendă este a treia sancţiune aplicată, de la începutul anului, de comisarii de mediu societăţii MES Suceava. În luna ianuarie, societatea suceveană a mai fost sancţionată cu 50.000 de lei din cauza deversării unor cantităţi însemnate de ape uzate în colectoarele pluviale din curtea societăţii, apă care se varsă în pârâul Vătafu şi apoi în râul Suceava. În aceeaşi lună, societatea MES Suceava a mai fost amendată cu 60.000 de lei pentru faptul că societatea nu şi-a revizuit şi vizat autorizaţia de funcţionare pentru anul în curs, deşi a operat unele modificări în modul de desfăşurare a activităţii.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 500 de milioane de lei amendă pentru MES Suceava.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
500 de milioane de lei amendă pentru MES Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent