Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendiul de la un supermarket din Călăraşi ar fi fost provocat de un minor care încerca să fure

Incendiul care a izbucnit, luni, la magazia unui supermarket din municipiul Călăraşi ar fi fost provocat de un minor care a încercat să fure bunuri din depozit şi a dat foc magazinului, autorul nefiind încă identificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost stabilită cauza probabilă de producere a incendiului de la supermarketul din Călăraşi. În urma cercetărilor şi a vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în exteriorul supermarketului, s-a stabilit că un minor, care iniţial a încercat să sustragă bunuri depozitate în zona îngrădită cu destinaţia rampă de încărcare-descărcare, a folosit o sursă de aprindere pentru declanşarea incendiului", a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, lt. Mihai Ionescu.

Potrivit sursei citate, minorul nu a fost încă identificat, poliţiştii făcând cercetări în acest sens.

La ora transmiterii acestei ştiri, sunt audiaţi martori ai incendiului.

Un incendiu a izbucnit, luni, în timpul programului de lucru, la magazia unui supermarket din municipiul Călăraşi, focul propagându-se la depozit şi la acoperişul acestuia.

"În incendiu au ars magazia de descărcare-recepţie marfă în proporţie de 90 la sută, depozitul de mărfuri şi acoperişul acestora pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, precum şi produse electronice şi electrocasnice, produse alimentare şi nealimentare, grinzi din lemn din compunerea acoperişului şi un autoturism Dacia Papuc în proporţie de sută la sută. Din cauza căldurii degajate, au fost afectate geamurile ferestrelor locuinţelor de la blocurile învecinate, alte trei autoturisme în proporţie de zece la sută fiecare, camera de comandă (birou) şi vestiarele de serviciu ale personalului. Pagubele produse de incendiu au fost evaluate la valoarea de aproximativ 4.000.000 de lei, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 20.000.000 de lei", se arăta într-un comunicat al ISU Călăraşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de la un supermarket din Călăraşi ar fi fost provocat de un minor care încerca să fure.
 Vizualizări articol: 262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul de la un supermarket din Călăraşi ar fi fost provocat de un minor care încerca să fure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei