Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Autorităţile locale din ţară să respecte termenele de implementare a proiectelor

Premierul Emil Boc a făcut apel, ieri, după ce a verificat stadiul lucrărilor la şoseaua de centură din Drobeta Turnu Severin, la autorităţile locale din ţară să respecte "graficele şi termenele de implementare" a proiectelor din bani europeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Drobeta Turnu Severin au început în martie 2008, iar primul tronson, de 8,3 kilometri, între DN6 (Drobeta Turnu Severin) şi DN 67 (Halânga) a fost terminat în 15 decembrie 2010.

Premierul Emil Boc a precizat că cel de-al doilea tronson, între DN 67 (Halânga) şi DN 6 (Şimian), va fi dat în folosinţă în iulie.

Proiectul de construire a şoselei de centură a municipiului Drobeta Turnu Severin este de aproximativ 36 de milioane de euro, nouă milioane fiind suportate de Guvern, iar restul, alocaţi de Uniunea Europeană.

Cu privire la atragerea fondurilor europene, premierul Emil Boc a făcut apel la toate autorităţile locale din ţară să respecte graficele şi termenele în implementarea proiectelor.

"Fac apel de aici, dintr-un municipiu şi dintr-un judeţ unde lucrurile merg bine pentru toate autorităţile locale din România să respecte graficele şi termenele de implementare a proiectelor. Fără rambursări efective, fondurile europene practic nu sunt cheltuite. Rambursarea efectivă înseamnă utilizarea banilor europeni. Din 12 miliarde aflate în implementare, plăţi avem două miliarde, din care două treimi reprezintă prefinanţările, adică numai o treime reprezintă rambursările efective din două miliarde. Foarte puţin în raport cu aşteptările şi cu nevoile pe care ţara le are", a spus Emil Boc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Autorităţile locale din ţară să respecte termenele de implementare a proiectelor.
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Boc: Autorităţile locale din ţară să respecte termenele de implementare a proiectelor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei