Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat amendat după ce a scandat împotriva lui Boc, în timp ce acesta se afla în vizită în Mehedinţi

Un bărbat a fost amendat de jandarmi, ieri, după ce a scandat lozinci împotriva Guvernului, în faţa Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, în timp ce premierul Emil Boc se afla în interiorul clădirii pentru a semna mai multe contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a scandat minute în şir lozinci precum "Jos Boc!", "Jos Băsescu!”, în timp ce delegaţia formată din premierul Emil Boc, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, deputaţii PDL Iona Oltean şi Doina Chircu, senatorul PDL de Mehedinţi Mihai Stănişoară se aflau în sala de şedinţe a Palatului Administrativ, unde se semnau trei contracte de finanţare a unor obiective din Mehedinţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii care asigurau ordinea publică în apropierea Palatului Administrativ au mers să îl legitimeze pe bărbat întrucât acesta se manifesta zgomotos.

"La solicitarea forţelor de ordine, bărbatul a refuzat legitimarea. A fost condus la sediul IJJ, unde a fost amendat cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice, în baza legii 61/1991 republicată", a mai spus Mendea.

Întrebat despre acest incident, la ieşirea din sala de şedinţe, premierul Emil Boc a răspuns: "Nu am nici o legătură. N-am dat nici o dispoziţie în acest sens".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat amendat după ce a scandat împotriva lui Boc, în timp ce acesta se afla în vizită în Mehedinţi.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat amendat după ce a scandat împotriva lui Boc, în timp ce acesta se afla în vizită în Mehedinţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ESTE! trimis de
(29 apr 2011, 11:26:15
comunismu la putere!! uhuuu ........ oo da...... vai! sa ma grija daca imi vede cineva comentu o sa ma trezesc cu fortele de ordine la usa!!!
2.   S-a rezolvat ceva? trimis de
(29 apr 2011, 13:12:55
a mâncat omul un rachiu în plus şi la apucat creaţia. nea Emil ar putea face un pustiu de bine să-i plătească amenda dacă aşa-i la lege.
3.   Vai de capu lor trimis de
(29 apr 2011, 15:21:06
si vai de drepturile noastre constitutionale...
4.   Comentariu trimis de
(30 apr 2011, 00:06:55
amenda trebuia aplicata aratarii atomice care a provocat scandal in toata tara .
5.   Atentie!!!!!!! trimis de
(30 apr 2011, 00:24:11
Am pus ceva comentarii contra guvernarii si acum i-mi pare rau SE INCEARCA EXTERMINAREA MEA. AVETI GRIJA CE SCRIETI!!!!!! NUU AVEM NICI O SANSA CONTRA MASONRIEI!! MAI CA-MI VINE SA MA PUN IN GENUNCHI SA MA IERTE CA M-AM LUAT DE EI AM 2 COPILASI DE CRESCUT.AJUTATIMAAAAA!!!!!
6.   AJUTOR!!!! trimis de
(30 apr 2011, 00:28:49
Am pus ceva comentarii contra guvernarii si acum i-mi pare rau SE INCEARCA EXTERMINAREA MEA. AVETI GRIJA CE SCRIETI!!!!!! NUU AVEM NICI O SANSA CONTRA MASONRIEI!! MAI CA-MI VINE SA MA PUN IN GENUNCHI SA MA IERTE CA M-AM LUAT DE EI AM 2 COPILASI DE CRESCUT.AJUTATIMAAAAA!!!!!
7.   Pt. janik si sirlabatrista trimis de
(30 apr 2011, 03:00:16
da ma de azi inainte scuipam politia , prefectura, pe mama, pe tata, vecinii, neamurile si pe toti care ni se par incomozi. bai tantalailor chiar daca o sa ajungeti la putere sa stiti ca o sa aveti nevoie de ordine ca sa puteti linge ciolanul in liniste. un batran odata (*20 ani) mi-a spus referitor la lupta politica ca sunt tanar si nu pricep ceea ce sei ntampla. uite azi am ajuns si eu la aceeasi concluzie dar cu privire la doi flacai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei