Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vameşii şi poliţiştii comunitari afiliaţi la "Pro Lex" continuă şi astăzi greva de solidaritate

Vameşii şi poliţiştii comunitari afiliaţi la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor "Pro Lex" vor continua şi astăzi sǎ protesteze faţă de mǎsurile de austeritate ale Guvernului prin participare la greva de solidaritate, dar şi prin mitinguri în stradǎ.

Astfel, activitatea poliţiştilor comunitari şi a personalului vamal se va restrânge până la o treime, potrivit obligaţiilor legale, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontierǎ vor purta pe braţ o banderolǎ tricolorǎ, în semn de solidaritate cu toţi ceilalţi bugetari care au drept la grevǎ, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, liderul "Pro Lex", Vasile Lincu.

"De asemenea, ca parte integrantǎ a calendarului de proteste stabilit de Uniunea Sindicatelor Funcţionarilor Publici şi Personalului Contractual «Forţa Legii», membrii «Pro Lex» vor participa şi la mitingurile din municipiile Craiova şi Bacǎu, organizate în colaborare şi cu alte structuri sindicale din administraţie publicǎ, învăţământ şi sănătate", a spus Lincu.

Astfel, la Craiova, acţiunea se va desfăşura între orele 11.00 şi 13.00, pe esplanada Teatrului Naţional, iar la Bacău între orele 11.30 şi 13.30, în faţa Instituţiei Prefectului.

Liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat că luni toate vămile au fost blocate, activitatea fiind închisă până la ora 16.00, în timp ce liderul "Pro Lex", Vasile Lincu, a precizat că vameşii afiliaţi la sindicatul pe care îl conduce el au activitate restrânsă la o treime.

În "Pro Lex" sunt sindicalişti din Direcţia Vamală Craiova (judeţele Dolj, Olt, Vâlcea), Direcţia Regională Bucureşti (Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa) şi Direcţia Regională Vamală Iaşi (toate judeţele din est, cu excepţia Galaţi).

La rândul lui, Vasile Marica, liderul Alianţei "Sed Lex", a declarat, pentru MEDIAFAX, că toate vămile au fost blocate, activitatea fiind închisă până la ora 16.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vameşii şi poliţiştii comunitari afiliaţi la "Pro Lex" continuă şi astăzi greva de solidaritate.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vameşii şi poliţiştii comunitari afiliaţi la "Pro Lex" continuă şi astăzi greva de solidaritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei