Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Un fleac, l-am fugărit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bună ziua, domnule primar Gabriel Constantin Şerban. Domnule Şerban, la sfârşitul săptămânii trecute, am participat la un eveniment găzduit de cochetul hotel „Eden”. Partea proastă, domnule primar, este că acest hotel se află în municipiul Câmpulung Moldovenesc, o localitate pe care dumneavoastră o conduceţi, cu hotărâre, pe ultimul drum. Ori poate că sunteţi un mare iubitor de film şi v-aţi propus să faceţi din acest oraş un mare platou de filmare unde îi aşteptaţi pe toţi producătorii de la Hollywood care doresc să facă filme legate de războaiele din Irak şi Afganistan. Vă asigur, domnule Şerban, că la viaţa mea am umblat destul de mult prin ţară şi prin străinătate, dar străzi şi trotuare atât de găurite şi blocuri mai urâte decât în Câmpulung nu am văzut nicăieri.

Domnule Constantin, ţin să vă aduc la cunoştinţă pe această cale că, totuşi, există o porţiune de drum de aproximativ 50 de metri care nu are nici o crăpătură. Nu vă pot spune cu exactitate unde este aceasta, dar sunt convins că o veţi putea depista cu uşurinţă fiindcă oraşul nu este chiar atât de mare, iar dumneavoastră aveţi timp berechet. Trebuie neapărat să o găsiţi şi să faceţi cumva să o distrugeţi, pentru că ar fi păcat ca o bucată de drum să facă notă discordantă.

Ce apreciez eu la dumneavoastră, domnule Gabriel, este faptul că sunteţi un om foarte corect. Adică, aţi avut grijă ca străzile să fie distruse, iar blocurile să fie cenuşii şi mânjite de lichidul roşiatic produs de coşurile de fum ale sobelor pe lemn în absolut toate zonele oraşului, neputând fi, astfel, acuzat de discriminare. Domnule Gabi, dumneavoastră sunteţi o persoană cu pretenţii şi încă tânără şi, deci, mai aveţi mulţi ani de trăit. De aceea, dragă domnule Gabi, e păcat să-ţi iroseşti viaţa într-un oraş distrus cum este Câmpulungul. În concluzie, ar fi timpul ca matale să te muţi în altă parte. Însă, am şi eu o rugăminte la dumneata: acolo unde te vei stabili să nu mai ai ambiţia de a te face primar pentru că, după o vreme, va trebui să te muţi şi de-acolo. În speranţa că vei aprecia propunerea valoroasă pe care ţi-am făcut-o, eu îţi urez toate cele bune şi noapte bună, băi Gabi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fleac, l-am fugărit.
 Vizualizări articol: 2582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Un fleac, l-am fugărit5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 1 iun 2010, 13:42:23
de cind nu te-ai mai plimbat prin suceava? in suceava bucata aia fara crapaturi are vreo 25 de metri, si aia nematurati. pe cind un articol pe tema asta???
2.   Yesssss trimis de
( 1 iun 2010, 20:53:29
Adevarat vorbesti domnule Sorin Avram. Domnul primar din Campulung ar trebui sa/si ia catrafusele inclusiv pe cangurita si sa se duca unde se f... cucii.
Noi campulungenii de rand ar trebui totusi sa/l intelegem pe domnul primar, dumnealui traieste a doua mare dragoste si il doare fix in c... de gropile, blocurile si problemele orasului. Cand roata se va invarti si nu va mai fi primar cu siguranta o sa/l vedem la ,,il canguro,, in spatele galantarului vanzand castraveti murati si oase pentru catei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei