Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dar surpriză

Excursie în Caraibe, cadou de nuntă pentru interpretul Alexandru Recolciuc şi soţia sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alexandru Recolciuc, cunoscutul interpret de muzică populară din judeţul Suceava, şi-a pus pirostriile. În ultima zi înainte de Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel a fost sărbătoare mare. Mirii, Alexandru, de 30 de ani, şi Mihaela, de 26 de ani, naşii, Liliana şi Nelu Mincă, respectiv Liliana şi Nelu Fediuc, prietenii, rudele şi toţi cei care au dorit să le fie alături au petrecut de duminică seară şi până luni dimineaţă, la ora 6.00.

Chiar dacă a îmbrăcat costumul de mire, Alexandru Recolciuc a fost pus la treabă de naşi, aşa că, în aplauzele invitaţilor, a luat microfonul şi a interpretat un colaj de câteva melodii, printre care „Cântă cucu-n Bucovina” şi „Nici la vară nu mă-nsor”.

Dacă petrecerea propriu-zisă a avut loc la Conacul Domnesc, ceremonia religioasă a fost oficiată la biserica din Plăvălari, locul de baştină al lui Alexandru Recolciuc. Cu ţinute în valoare de peste 2.000 de euro, cumpărate din Bucureşti cu ajutorul naşei Liliana Mincă, fosta şefă a Loteriei Naţionale, mirii şi cei care le-au fost părinţi spirituali s-au deplasat cu o limuzină de lux, atât până la biserică, cât şi până la sala unde s-a derulat petrecerea.

 

Interpreţi pe sprânceană

Mirii au ţinut ca de pe mesele invitaţilor să nu lipsească nimic. Mâncarea tradiţională a fost la loc de cinste. Sărmăluţele cu costiţă afumată, mămăligă şi smântână au fost stropite cu ţuică de prune de Rădăşeni, în timp ce la friptură s-a „asortat” un vin alb demisec de Panciu. Tortul miresei a cântărit 40 de kg şi a avut opt etaje. Fundalul sonor a fost asigurat de nume celebre ale scenei româneşti. Printre cei care i-au încântat pe meseni s-au numărat Margareta Clipa şi Angela Rusu, dar şi formaţia „Cristi Ruscior”. Pe scenă a mai urcat şi grupul de dansatori „Flori de Sânzâiene”, din Stroieşti.

Singura absenţă a serii a fost cea a Danielei Gyorfi, care a avut de onorat un alt contract şi nu a mai putut ajunge la Suceava.

 

Mirii îşi doresc trei copii

Printre invitaţii de seamă ai petrecerii soţilor Mihaela şi Alexandru Recolciuc s-au numărat primarul Sucevei, Ion Lungu, dar şi alţi primari din judeţ. Şi colegii au ţinut să-i fie alături lui Alexandru Recolciuc la acest eveniment deosebit. Din Suceava au fost, printre alţii, Ionel Coca şi Nicoleta Cojocaru, de la Bucureşti a venit Marius Popovici, în timp ce Sibiul l-a avut ca reprezentant pe Nicolae Irimia. În total, la nuntă au participat peste 400 de invitaţi, iar alte zeci de persoane, care nu au reuşit să ajungă la Suceava, i-au felicitat telefonic pe miri.

Cuplul a avut parte şi de câteva surprize în noaptea nunţii. Cea mai mare este cadoul din partea naşilor Liliana şi Nelu Mincă, care le-au oferit lui Alexandru şi soţiei sale o excursie de şapte zile în Caraibe.

„Ne dorim fericire şi să avem încredere unul în celălalt. Ne mai dorim trei copii, iar primul poate chiar anul viitor”, a dezvăluit Alexandru Recolciuc câteva dintre gândurile cu care a plecat la drum alături de Mihaela.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excursie în Caraibe, cadou de nuntă pentru interpretul Alexandru Recolciuc şi soţia sa.
 Vizualizări articol: 8541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 16 voturi
Excursie în Caraibe, cadou de nuntă pentru interpretul Alexandru Recolciuc şi soţia sa3.1516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parca`i Shrek trimis de
( 1 iun 2010, 11:58:51
Cand se intorc o sa ne cante Hora de la Caraibelaughing Hai casa de piatra !
2.   !!! trimis de
( 1 iun 2010, 13:21:41
Neinteresant!!!
2.1  RE: !!! trimis de
( 1 iun 2010, 16:24:15
Ai dreptate man... Scris mult si inteles nimic... Umplutura...
3.   Senzational trimis de
( 1 iun 2010, 14:45:02
Asta e cea mai senzationala stire pe care am citit-o!!!!!Nunta secolului....Bravo Monitorul, tineti-o tot asa si cu siguranta vor fi "multi" care vor citi ziarul...
4.   :( trimis de
( 1 iun 2010, 14:52:27
ce costum urat a avut mirele.. mai mult de strada decat de mire.
5.   Vai de mama lui trimis de
( 1 iun 2010, 16:35:25
vai de capul si de zilele lui,,,sarmanul,,,si-a luat condamnare pe viata
6.   Ete parttt!!! trimis de
( 1 iun 2010, 17:05:04
nunta lui recolciuc??? un mare fasssss. un broscoi inbracat in costum.Singura calitate a lui este laudatul (prin presa).Cat despre excursia in caraibe,,,,,,,,,,,e facuta cadou tot din bani nostri, ca vb aia ,,, 6 norocoase nu se prinde cu un cu doua.Despre voi cei de la monitorul,, va sfatui sa ascultati ,ALEXANDRU RECOLCIUC cand va rupeti masinile in gropile din oras, hai part!!
7.   Cotcodac trimis de
( 1 iun 2010, 17:07:51
Recolciuc nu e decat un manelist ordinar ,l-am auzit din intamplare cantand la vreo cateva nunti si pe la crasme dar nu are nimic in portofoliu creat de el , face doar cover-uri dupa mari artisti a muzicii populare...este doar un gainar
8.   Sarmanu bogat trimis de
( 1 iun 2010, 17:34:53
Saracu Recolciuc, care a primit de curand repartitie pentru un apartament in cartierul ANL Burdujeni, nu-si permite sa-si cumpere unul din banii castigati din nunti si concerte aranjate de nasu sau Lungu Minciuna? Imi vine sa-i plang de mila lui si SEAT-ului lui de 15 mii de euroi...fara numar....fara numar...
Nu si-a permis saracu sa-si cumpere o casuta numai si numai a lui, dar isi permite tinute de 2000 de euro si nunta de f.i.t.e. Deh, odata se insoara omu'..odata la 10 ani...
Si sa nu aud aici comentarii precum "gurile rele spun ...etc" ca va aduc probe....
9.   Marele Interpret trimis de
( 1 iun 2010, 17:44:02
O fi...nu zic nu...dar prea e mediatizat degeaba....happy
10.   :) trimis de
( 1 iun 2010, 19:28:19
hai sa nu mai fie nimeni rautacios si sa umplem cateva pagini pe aici de urari de bine,casa de piatra etc. pt ca fiecare care se casatoreste are destule probleme in ziua nuntii de cum sta rochia,daca vin invitatii (astea is mici exemple),vreti sa mai aibe si comentarii nasoale pe monitorul de suceava?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei