Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, cu oferte promoţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă avertizările meteorologilor, că anul acesta vom avea cea mai călduroasă vară din ultimii 100 de ani, se vor adeveri, Ştrandul Sucevei ar putea deveni una dintre cele mai căutate locuri de relaxare şi distracţie, sucevenii având la dispoziţie trei bazine de înot, în care să se răcorească şi apoi să stea la plajă.

Ştrandul va fi deschis chiar de astăzi, de Ziua Copilului, iar pe tot parcursul lunii iunie, clienţii vor avea parte de o serie de surprize.

Astfel, zilnic, primilor 50 de copii le va fi oferită câte o îngheţată, în vreme ce primii 20 de adulţi care vin la ştrand vor primi câte o sticlă de vin cadou.

Taxa de intrare la ştrand a rămas aceeaşi ca şi acum doi ani, adică 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, indiferent de cât de mult timp vor să-şi petreacă acolo, clienţilor fiindu-le oferite gratuit şezlonguri şi umbrele de soare.

Cele trei bazine de înot puse la dispoziţia clienţilor sunt împărţite în două categorii – două bazine pentru copii şi unul pentru adulţi, cu o adâncime de 2,4 metri, supravegheate de trei salvamari.

De asemeni, clienţilor le este pus la dispoziţie şi un teren pentru tenis şi volei, mese de biliard şi de tenis, posibilitatea de a oferi copiilor plimbări cu poneii şi alte oportunităţi de petrecere a timpului liber.

Tot în incinta ştrandului sunt şi vestiarele în care se pot schimba clienţii şi clientele, toalete şi duşuri, dar şi un restaurant cu 400 de locuri, chioşcuri cu alimente, băuturi răcoritoare şi bere, pentru ca oamenii să aibă la dispoziţie tot ce au nevoie, fără a fi nevoiţi să plece de acolo de unde se simt bine.

Protecţia clienţilor ştrandului este asigurată de firma Private Investigation Guard.

Orarul de funcţionare a Ştrandului Suceava este zilnic, între orele 09.00 – 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, cu oferte promoţionale.
 Vizualizări articol: 2897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, cu oferte promoţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Publicitate trimis de
( 1 iun 2010, 11:33:18
Domnilor, daca va las numarul meu de telefon, ma sunati sa-mi spuneti si mie, va rog, cat m-ar costa un articol din asta publicitar in ziarul dvs.? Eu pana acum credeam ca poti da anunturi numai la mica publicitate, dar bag de seama ca se pot comanda si articole. Buna treaba!
1.1  RE: Publicitate trimis de
( 1 iun 2010, 12:51:31
Mare publicitate:
Geanina Petrariu, Director publicitate
geanina@monitorulsv.ro - 0230-522993
Raluca Sofronescu, Asistent director publicitate
raluca@monitorulsv.ro - 0230-522993
2.   Curiozitate trimis de
( 1 iun 2010, 13:34:49
Fiind tata si un pic mai sceptic, am o intrebare pentru proprietari? la cat timp se schimba apa in bazine, ce dezinfectanti folosesc si care ar fi gradul de infestare al apei cu diversi microbi, tinand cont de paleta mare de nespalati care calca (inoata) pe acolo? Va multumesc.
3.   PENTRU RAHAN trimis de
( 1 iun 2010, 19:02:02
nici o problema domnule cu apa. tot normal o schimba stripteuzele d-lui Robila ca fetele sunt foarte calificate. au urmat cursuri de recalificare ca stiti cum e in ziua de azi trebuie sa fii polivalent. nu stiu fetele daca sunt afectate de micsorarea cu 25% a salariilor bugetarilor ca mi-a soptit un pitic ca intr-o noapte era full de domni de astia din Primarie si Prefectura pe acolo........dar eu ma gandesc ca verificau calitatea apei. altceva n-ar putea fi.
Domnu RAHAN..........toata increderea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei