Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Educaţie

Investiţii importante în modernizarea unităţilor de învăţământ din Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe unităţi de învăţământ din comuna Dumbrăveni au beneficiat de investiţii importante în ultimii patru ani. Primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care candidează din partea USL pentru un nou mandat, a ţinut să dea ca exemplu Grupul Şcolar din Dumbrăveni şi şcoala din satul Sălăgeni, ambele unităţi fiind modernizate cu fonduri primite din donaţii şi de la Consiliul Local. Ioan Pavăl a ţinut să precizeze că la Grupul Şcolar Dumbrăveni au fost realizate lucrări de anvelopare, urmând să fie finalizate şi lucrările de înlocuire a acoperişului. Primarul din Dumbrăveni a arătat că acoperişul va fi realizat după finalizarea lucrărilor de mansardare a acestei unităţi de învăţământ. Ioan Pavăl a menţionat că banii pentru această investiţie, 3 miliarde de lei vechi, au fost donaţi de firma Hidroelectrica. El a mai spus că tot la Grupul Şcolar Dumbrăveni au început lucrările de reabilitare a atelierelor de mecanică şi de croitorie, investiţie care va costa 2,5 miliarde de lei vechi, suma urmând să fie acoperită din donaţiile primite de primărie.

Pe de altă parte, primarul din Dumbrăveni a arătat că o investiţie pe care o consideră extrem de importantă este reabilitarea şi modernizarea şcolii din satul Sălăgeni, investiţie realizată din donaţiile făcute de Biserica Nouapostolica. El a arătat că donaţia iniţială a fost de 60.000 de euro, urmând ca primăria să primească în perioada imediat următoare încă 40.000 de euro. Ioan Pavăl a explicat că la şcoala din Sălăgeni au fost înlocuite geamurile şi uşile, s-a făcut izolarea termică, s-a refăcut acoperişul, a fost montată o centrală termică şi au fost amenajate grupuri sanitare. „Din aceleaşi fonduri am reuşit să facem şi un dispensar pentru satul Sălăgeni. Considerăm că modernizarea acestei şcoli este o lucrare frumoasă şi necesară pentru locuitorii acestui sat. Mai mult, trebuie spus că tot din această donaţie am reuşit să ducem şi apa potabilă în Sălăgeni, şi ne-au mai şi rămas puţine fonduri, pe care le-am folosit la spitalul din Dumbrăveni”, a ţinut să precizeze Ioan Pavăl. El a mai spus că pentru al doilea mandat îşi propune să realizeze mai multe proiecte pentru construcţia unei săli de sport în Dumbrăveni, a unei baze sportive şi a unui cămin cultural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii importante în modernizarea unităţilor de învăţământ din Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Investiţii importante în modernizarea unităţilor de învăţământ din Dumbrăveni4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consateanul trimis de
( 2 iun 2012, 16:01:38
DE CE NU SPUI DE RESTUL..CATE DATORII ARE PRIMARIA IN MOMENTUL DE FATA?..HMM UNDES BANII'
LOCURI VANDUTE PRIN SAT.CUM ATI DAT LA GRADINITA?
CUM ATI DAT LA SP VETERINAR?
CUM ATI VANDUT TEVA LA FIER FECHI?
DUPA BLOCURI?CEI..FACETI CEVA SAU AVETI IN PROIECT SA DATI SI ACOLO TOT PE SUB MANA..
ASTIATI FAC CAMPANIE CARE LEAI FACUT FAVORURI..CUM TE COMPORTAI CU UN CONSATEAN CAN VENEA LA PRIMARIE?
FRATE..IONICA..MULTES DE SPUS..
2.   Alegatorul trimis de
( 2 iun 2012, 16:21:50
CINE VA TINUT DISCURSUL IN PARC?GHE VATAMANU CARE IATI DAT IN BANA..IATI DAT FOSTA TOCATOARE DE FURAJE..DE DATA ASTA VATI ALES NISTE CONSILIERI CE PUTETI SAI MANIPULATI ASA CUM VRETI...CINE SAPA SA PUIE TEAVA DE CANALIZARE AL INDRUMATI LA CONSILIERUL D VOASTRA....SPERAM SA NU TE MAI AVEM CA PRIMAR..CHIAR SI MUSTEATA CRED CA AR FI MAI CINSTIT....SAU GAFITESCU CHIRICA OAMENI CARE STIU SA MUNCEASCA NU SA TRAIEASCA DIN AFACERI..MURDARE URAT..URAT..
3.   Rusinos trimis de
( 2 iun 2012, 21:23:34
Ce tot insara nsiri realizari facute sa ne speli mintea ? la toate lucrurile astea facute de mantuiala ,spunene cat ai castigat de la fiecare mica realizare facuta din bani nostri? la care neai indatorat ca,comuna pe multi anii deacuma in colo : te lauzi ca esti un om pregatit? te lauzi ca unde deschizi tu usa putini deschid, te lauzi ca esti gospodar ,te lauzi ca esti o persoana cu relati , ce sunt asa mari realizari astea ? si nu ai reusit nici macar pe timp de noapte sa luminezi Dumbraveniul pt. mine ca cetatean al acestei comuni esti ca , ori care cei Buresca ce esti tu ? Buresca este cineva ,si sti de ce este inteligent , poate os-a intrebi de ce de? pe el lau luat mascati ca este un haker pe net : in schimb tu ai aparut ca ai cumparat diploma ....... cu ce ma reprezinti ? te respect e dreptul tau sa candidezi dar nu ca, inteligent ci ca o persoana oare care . si speram sa vedem si articole cu tine cu tot ce ai facut negativ pt. noi pt. comuna incepand de la tot ce ai vandut si tot ce ai distrus MONITORUL va rugam sa luati interviuri si la cetatenii comunei Dumbraveni sa vedem ce spun si ei nu acest personaj ioan paval multumesc .
4.   Comentariu trimis de
( 2 iun 2012, 21:56:46
"extrem de importantă este reabilitarea şi modernizarea şcolii din satul Sălăgeni, investiţie realizată din donaţiile făcute de Biserica Nouapostolica. El a arătat că donaţia iniţială a fost de 60.000 de euro"

jos palaria. O biserica care da si nu mananca banii. Dar stai,....NU E BOR!!:))) scuze, scuze, greseala mea.happy
5.   Rusine trimis de
( 2 iun 2012, 22:11:03
domnule primar! te-ai inconjurat de catei alde vatamaniiiiii care au supt corasla si pe timpul lu Ceausecu si pe timpul mandatului tau,, cu alde hritcu cumnatii tai care la fel au pavat curtea, izolat casa ,gresie in fata casii acestora e asemanatoare cu cea de la spital iar acum promiti lapte si miere ca in CANNAAN dar ce javra esti ai vandut tot ce se putea vinde : teava de pe teritoriul comunei cat si de pe proprietatile oamenlor in timp ce erai asociat cu PAUL vatamanu la toate hotiile .ai mai taiat si parcul .cati copaci ai furat si iai trimis la amanta ta din botsani cu ambulanta comunei.
6.   RUSINE.. trimis de
( 2 iun 2012, 22:42:11
VORBA AIA PAUL ARE DOAR 6 CLASE DAL DUCE CAPUL LA FACUT BANI..LA ANVATAT MOS LEUN CA EL CAM TOT ASA ERA..PE TIMPUL CAP RUSINE..UUUUUUUUUU

7.   Frustratii vremii.......... trimis de
( 2 iun 2012, 23:12:41
frustratiloooooor ! invidia va mananca de pe picioare, ati fi in stare sa scieti aici orice fara sa fiti catusi de putin informati , voi chiar nu vedeti sau va faceti prosti sa vi se para ca traiti bine? Uitati-va un pic prin comuna si daca sunteti oameni ,sigur va dati seama ca e shimbata fata de acum patru ani in urma .
8.   SAMSARRR trimis de
( 3 iun 2012, 00:55:36
SAMSAR FACI PARTE DIN ASTIA CARE ATI FURAT SI TE SIMTI BINE..POATE TU AI SIMTIT SCHIMBAREA..
8.1  RE: SAMSARRR trimis de
( 3 iun 2012, 08:47:00
Am simtit schimbarea pentruca sant simtit tu daca nu o simti...............iar cu furatul stii tu cum e, hotului totdeauna i se pare ca-l fura cineva iar daca stii ca exista cineva care ar putea sa faca lucrurile mai bine in comuna spune asta aici , nu improsca cu noroi ca nu are nici un efect , lumea nu e esa cum crezi tu, oamenii destepti stiu sa discearna lucrurile si pe 11 iunie poate iti vei da si tu seama ca ai fost prins de invidie, un pic de rabdare, mai este o saptamana, totusi ai timp sa te dezmeticesti.
9.   Mergem inainte cu Ioan Paval trimis de
( 3 iun 2012, 01:37:41
nu avem primar mai pun in comuna nu avem de alea oameni buni ......tot cu Ioan Paval mergem inainte...un primar cu relatie, un primar cu unostinte multe la Bucuresti care deschide multe usi pe care nici unul din care si-a depus candidatura nu e in stare de nimica.....Gafitescu creste animale si recolteaza harbujii de atata e bun...:))))) Bursuc face injectie la porci....:)))))))) si Musteata habar nu are ce vrea de la viata..el cara pachete in italia el e nevinovat...:))))) tot cu IOAN PAVAL mergem si in mandatul urmator...USL la guvernare ne avantajeaza mult. Te sustinem!!!! Te votam!!! ai incredere in noi!!!!
9.1  RE: Mergem inainte cu Ioan Paval trimis de
( 4 iun 2012, 16:52:35
naturalule nu e rusine sa muncesti ci e rusine sa furi..!!
de bine de rau Costel Gafitescu are o afacere care ii aduce un profit in timp ce paval al tau nu are nimic pe declaratia de avere e un fel de " fiu al ploii" ..
10.   Tare dumbraveniul!!!!!!!! trimis de
( 3 iun 2012, 15:28:07
Hoooooooooooooonebunilor.............lasa-ti primarul asta sa-si faca treaba..............abia acu Dumbraveniul incepe sa arate a comuna adevarata...........sariti ca [prostii in campanie dar sa nu uitati ca la citi bani a avut comuna voastra si la cat s-a facut pana in prezent aratati foarte bine!!!!!
Felicitari Dumbravenenilor si primarului lor..............se [poate si mai bine
10.1  RE: Tare dumbraveniul!!!!!!!! trimis de
( 4 iun 2012, 17:00:20
domnule casalotul ce a facut acest primar in afara de a indatora comuna pe catva ani buni.ti se pare ca Dumbraveniul arata a comuna adevarata ????
cu un parc ce are 1 copac pe 50 de m patrati.
cu 1 km de asfalt turnat acum in al XII ceas .de ce nu contunuie lucrarea cu asfaltul sau il lasa sa se sparga?
cu o comuna fara iluminat public pe timp de noapte . asta ti se pare o comuna normala??????
11.   TARE SANTETI..CA UNTUL LA SOARE trimis de
( 3 iun 2012, 17:47:13
VA MAI ADUCETI AMINTE ACUM 4 ANI CAND ATI CARAT TOATE BABELE SI TOTI MOSNEGII SATULUI.. DE CE NU IATI LASAT SA VINA SINGURI..LE SPALATI MINTEA..CU TOT FELUL DE ABURELI..SI APROPO DE GAFITESCU STIE SA FACA BANI CINSTITI NU LAM AUZIT DATOR LA NIMENI SI CHIAR DE NA FOST PRIMAR A AJUTAT COMUNA DAR FRATELE IONICA NA STIUT SA CONDUCA O FIRMA CU 3 CAMIOANE SIA DAT FALIMENT UNDES RELATIILE?ASA VREA SA FACA CU D- VENIUL SAL FALIMENTEZE?IONICA STIE SA FACA BANI CINSTITI SAU FECEORASII LUI CARE AU TAIAT SCENA SIAU DUSO LA FIER VECHI..ASTAI PRIMAR?ASTAI ADEVARUL RECUNOASTETI ..
12.   Nedumerire????????? trimis de
( 3 iun 2012, 23:41:00
 ☭  ϑ
13.   Comentariu trimis de
( 3 iun 2012, 23:42:43
nu am canalizare nu am baie...nu sant pocait ,nici ortodox ....eu cu cine votez....
14.   Vorba multa si in vant. trimis de
( 3 iun 2012, 23:53:12
Acest primar este un smecherash fara pereche...a spus in discursul din parc ca ia mancare pe datorie de la magazinul lu Ababi...Cine-l crede ori nu gandeshte ori ii prost...de ce nu zice primarul cati curcani a cumparat de la Semian, cat peshte a cumparat de la iaz la Zama si cate oua ia cumparat Balan de la babele din sat si le-a mancat cu gagile de la BT???Asta de ce nu zice primarullll???Nu a dat banii la oamenii cu handicap de 7 luni...Noi nu avem cu ce tulbura apa in oala si el il aduce pe Fuego.De ce nu zice primarul cati bani a dat pe spectacolul din parc si cati bani da pe articolele din ziar ca doar nu il pun ashtia in ziar ca nu mai poate el de performant.Si cand mergi la primarie tot se plange si se vaita ca nu are bani...El tat ii tare in ziare, si in vorbe dar cand mergi sa stai devorba cu el nici nu te baga in seama.Sa se duca acolo la Bucureshti sa stea unde-s bani multi si are si el de unde sa fure.Lasaneeeeeeee............
15.   Rusine!!!!!! trimis de
( 4 iun 2012, 16:55:18
E o vorba din popor " aschia nu sare departe de trunchi" si aici ma refer la paval beniamin zis benii fiul lui ioan paval .parca ar face concurs amandoi care fura mai mult si mai des.
16.   Mincinosule trimis de
( 4 iun 2012, 21:57:01
Rusineeeee,tu nu ai vazut unde isi fac nevoile copiii nostri???si mai spui ca ai facut investitii de miliarde.De,ca doar sunt prieteni de-ai tai cei ce au facut lucrarile si ti-au unflat facturile dupa placul tau.A sosit timpul sa ne cam lasi in pace cu vrajelile tale caci sunt si oameni mult mai destepti decat tine si mai umblati in lume,care stiu sa faca lucrari cu bani mai putini,in adevarata valoare a lucrarii.De ce in com Dumbraveni nu nu s-a putut efectua lucrari cu echipe din comuna,ti-ai adus echipe de la Neamt si Bacau.Poate s-or trezi oamenii si nu vor mai accepta un primar care sa faca toate combinatiile lui prin intermediul primariei.Daca tot spui ca ai facut investitii de miliarde in scoli,de ce nu ai terminat grupurile sanitare si izolarea scolii cu polistiren???Iti mai trebuie alte miliardeeeeeee,bandituleeeee.
17.   Hotiiiiii!!!!!!!!!1 trimis de
( 4 iun 2012, 22:15:43
domnule primar cu cati bani ati vandut bucataria furajera lui gheorghe vatamanu ?nu cumva cu 500 de lei sau pamantul de la spitalul veterinar cu cati bani lai vandut ????unde ai dus toate lemnele de la copacii din parc pe care iai taiat?????cat teau mai costat si aceste articole pe care leai publicat???pentru ce te zbati asa tare sa iesi primar nu tia ajuns cat ai furat????
18.   Cum e ? trimis de
(24 iun 2012, 10:54:39
cum e oameni "buni" ? v-ati lamurit? oricum nu sunteti oameni de caracter, as fi asteptat sa va face-ti harakiri toti cei care aveati alte obtiuni , dar n-au dumbravinenii norocul asta va vada asa spectacol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei