Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Cătălin Nechifor are soluţii pentru piaţa cartofului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de localnici din Bălăceana au fost prezenţi, în cursul zilei de joi, la întâlnirea cu liderul PSD Suceava şi candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Nechifor. Acesta le-a vorbit oamenilor din Bălăceana despre modul în care a acţionat în ultimii ani conducerea PDL a Consiliului Judeţean Suceava, precizând că aceasta nu a încurajat firmele din judeţ.

El a afirmat că unul dintre exemple este „falimentarea SC Drumuri şi Poduri SA, aparţinând Consiliului Judeţean Suceava”, amintind că firma suceveană şi-a sistat activitatea, fiind înlocuită „de firma lui Conţac, din Botoşani”.

"Întrebarea este dacă şi Consiliul Judeţean Botoşani a angajat suceveni? În aceste condiţii, îi mai putem vota pe aceşti oameni?", s-a întrebat candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. El a adăugat că programul USL Suceava are ca principal scop înfiinţarea de noi locuri de muncă pentru suceveni, în timp ce în administrarea PDL, sucevenii au pierdut 18.000 de locuri de muncă, „iar Consiliul Judeţean Suceava nu a avut grijă măcar să menţină locurile de muncă ale firmei pe care o are în gestiune”.

Întrebat ce va face cu piaţa cartofului din Bălăceana, deputatul Cătălin Nechifor le-a vorbit despre legea din Polonia, conform căreia pe rafturile din magazinele mari se găsesc obligatoriu minim 40 la sută produse locale.

Nechifor consideră că acest proiect de lege este realizabil şi în România. El le-a spus participanţilor la întâlnirea de la Bălăceana că românii ar trebui să fie naţionalişti şi să cumpere doar produse româneşti, ceea ce va duce la crearea de locuri de muncă în comunităţi mici.

În urma discuţiilor cu locuitorii din Bălăceana, Cătălin Nechifor s-a declarat surprins să afle că localnicii ştiau că atât premierul Victor Ponta, cât şi actualul ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, au puternice legături cu judeţul Suceava, Victor Ponta copilărind la Pârteşti, iar Corlăţean provenind dintr-o familie onorabilă din Câmpulung Moldovenesc.

Nechifor a amintit şi de cazul viceprimarului PDL din Capu Câmpului, care l-a bătut pe un votant al USL care îi punea întrebări incomode lui Gheorghe Flutur. Liderul PSD Suceava a ţinut să sublinieze că la adunările electorale la care participă actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu se pot pune întrebări din cauză că eventualii oameni care vor să afle chestiuni legate de ceea ce a făcut acesta riscă să ia bătaie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor are soluţii pentru piaţa cartofului.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Cătălin Nechifor are soluţii pentru piaţa cartofului4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei