Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte realizabile

Obiectivele lui Cezar Cioată pentru valea Bistriţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cezar Cioată, candidat pentru un post de consilier judeţean din partea PP-DD, are mai multe obiective pe care le consideră prioritare pentru valea Bistriţei. Originar din Broşteni, Cezar Cioată este de părere că zona are un potenţial de dezvoltare extrem de ridicat, dar care, din păcate, nu a fost exploatat aşa cum se cuvine.

Prima condiţie pentru ca zona să crească ar fi aceea de a reface căile rutiere. Una dintre priorităţile pe care candidatul din partea PP-DD o va avea în calitate de consilier judeţean este aceea de a se zbate pentru asfaltarea drumului naţional 17B, care face legătura între Vatra Dornei şi Poiana Largului. Pe aceeaşi linie se înscrie şi refacerea drumului judeţean dintre Holda şi Tarniţa, dar şi pietruirea într-o primă fază a drumului comunal spre Neagra, pe o distanţă de minim 12 km.

Prin realizarea acestor obiective se poate trece şi la planul doi, respectiv dezvoltarea turismului, într-o zonă care oferă condiţii extraordinare.

„O altă idee pentru care voi milita este aceea de încurajare a micilor întreprinzători din bazinul Dornelor, prin deschiderea pieţelor de pe piaţa externă”, a arătat Cezar Cioată.

 

Planurile pentru Broşteni

În privinţa oraşului Broşteni, Cezar Cioată crede că trebuie realizate foarte multe lucruri. În primul rând ar fi vorba de reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi modernizarea staţiei de captare a apei şi a sistemului de distribuţie. O altă prioritate ar fi modernizarea centrului oraşului Broşteni şi refacerea reţelei stradale din colonie.

Un alt obiectiv al candidatului PP-DD pentru un loc în Consiliul Judeţean Suceava este acela de atragere de fonduri necesare construcţiei unei noi primării la Broşteni, în locul celei existente, care are o vechime de peste 200 de ani.

„Vreau ca la Broşteni să se construiască o primărie care să respecte standardele actuale, iar angajaţii şi contribuabilii să aibă parte de condiţii civilizate”, a declarat Cezar Cioată.

Acesta a mai adăugat că se va zbate şi pentru înfiinţarea unei străzi pietonale în faţa şcolii generale şi a casei de cultură, precum şi pentru achiziţionarea unei gunoiere prin care să fie eliminate focarele de infecţie existente acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiectivele lui Cezar Cioată pentru valea Bistriţei.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Obiectivele lui Cezar Cioată pentru valea Bistriţei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei