Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Nechifor le-a spus locuitorilor din Straja că situaţia defrişărilor trebuie verificată de organele abilitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste două sute de locuitori ai comunei Straja s-au întâlnit în cursul zilei de miercuri cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Oamenii prezenţi la întâlnire au fost interesaţi de programul USL pentru  locuri de muncă, agricultură, stoparea defrişărilor sau subvenţii. Una dintre întrebările care i-au fost adresate lui Cătălin Nechifor a fost de ce politicienii vin doar o data la patru ani să îi vadă. Cătălin Nechifor le-a răspuns că este deputat de Colegiu 4 uninominal în Parlamentul României, iar oamenii din acel colegiu îl cunosc foarte bine, iar el le cunoaşte foarte bine problemele lor.

La rândul său, Cătălin Nechifor i-a întrebat pe localnici care este senatorul care ar trebui să se ocupe de problemele lor, iar aceştia i-au răspuns că Gheorghe Coroamă. Nechifor i-a corectat, spunând că senatorul din colegiul lor este Tiberiu Prodan, din partea PDL.

„Oamenii mi-au răspuns că nu le este cunoscut acest nume şi că nu l-au văzut prin Straja”, a precizat Cătălin Nechifor.

Pe de altă parte, liderul PSD Suceava le-a explicat locuitorilor din Straja că Guvernul USL, condus de Victor Ponta, va lua în perioada următoare măsurile necesare pentru a încuraja înfiinţarea de noi locuri de muncă stabile, că situaţia defrişărilor va trebui să fie verificată de organele abilitate, iar în ceea ce priveşte dezvoltarea agriculturii le-a arătat că acesta este un punct esenţial în programul USL Suceava, care îşi propune să producă creştere economică în judeţ prin valorificarea produselor agricole.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a subliniat că mai mult de jumătate dintre locuitorii judeţului Suceava trăiesc din munca pământului, iar creşterea nivelului lor de trai va fi determinată de valorificarea produsului agricol.

La întâlnirea de la Straja au mai fost prezenţi, alături de Cătălin Nechifor şi candidatul USL la funcţia de primar, Vasile Juravle, şi candidaţii pentru funcţia de consilier judeţean Constantin Boliacu, Brânduşel Nichitean, Ilie Niţă, şi consilierul local rădăuţean Tiberiu Maerean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor le-a spus locuitorilor din Straja că situaţia defrişărilor trebuie verificată de organele abilitate.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor le-a spus locuitorilor din Straja că situaţia defrişărilor trebuie verificată de organele abilitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei