Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri

Vineri, 1 Iunie 2012 (18:43:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele PDL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie, s-a aflat în campanie electorală în localitatea Broșteni, avându-i alături pe deputatul Dumitru Pardău, pe primarul în funcție, Stelian Chirilă, care de asemenea va candida pentru un nou mandat din partea PDL, și pe candidații din zonă la funcția de consilier județean.

Flutur le-a cerut localnicilor să voteze candidații PDL atât la Consiliul Județean și la primărie, cât și pentru deliberativul local și cel județean, arătând că doar așa se poate lucra eficient pentru comunitățile și locuitorii lor. ”Am făcut lucruri bune pentru județși pentru dumneavoastră. Gazul metan în curând va ajunge și la Brodina. Am ajuns cu conducta de gaz pe Mestecăniș. Adversarii politici mă critică pentru că ei așa s-au învățat. Dacă am făcut evenimente și am adus turiști în Bucovina m-au criticat, dar dumneavoastră trebuie să judecați dacă s-a făcut ceva pentru județsau nu. Cu respect vă cer un vot la Primăria Broșteni pentru Stelian Chirilă. Garantez pentru el și nu îl las. Vă cer un vot pentru echipa lui de consilieri și, dacă veți crede că merit, vă cer un vot și pentru mine la președinția Consiliului Județean și pentru echipa mea de consilieri județeni."

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din Broșteni își pun toate speranțele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă și în echipele lor de consilieri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeala trimis de
( 1 iun 2012, 19:09:49
cata vrajeala aveti titlurile de la ziar ! V-a cumparat Flutur?
2.   Adevarul ...adevarat ! trimis de
( 2 iun 2012, 11:14:52
Cine a fost la intalnirea domnului Flutur cu alegatorii stie de fapt ce s-a discutat aici.Articolul prezentat este o abureala ieftina pentru cei care citesc ziarul.Nu stiu ce a vrut sa arate domnul care a facut articolul asta ? "Placerea" brostenarilor de al vedea pe Flutur ? Nu cred...
Pupincuristul care a scris articolul trebuia sa spuna la lume cum statea primarul Chirila ca un c...t in urma trenului fara sa zica ceva si cum Flutur le spunea brostenarilor de maretele realizari facute pentru locuitorii judetului Suceava....nimic despre Brosteni.Domnul Flutur cred ca a gresit locatia...probabil se credea undeva in "Mandra Bucovina"...si tot spunea si tot spunea...de drumuri,de investitii,de pensiuni,de Paste in Bucovina...si oamenii din Brosteni se uitau unul la altul, nevenindu-le sa creada ca Flutur poate sa-i abureasca in halul asta....despre Brosteni tot nici o vorba.Acum patru ani ,la o adunare similara,domnul Flutur cerea brostenarilor sa-i dea primarul....si i l-am dat....urmarea o stie toata lumea din Brosteni.Acum ne cere iarasi sa-i votam "prietenul"....sa ne mai trateze cu dispret si aroganta inca patru ani.
Nu stiu daca primarul ce va fi dupa 10 iunie o sa poata face ceva pentru Brosteni,pentru brostenari,dar macar sa-si aplece urechea la doleantele oamenilor,sa-i trateze cu respect pentru votul dat ca el sa ajunga acolo,chiar daca nu l-au dat in mod personal.
Asa cum spunea domnul Flutur, ca "Bucovina se termina la Ostra"..sa-l voteze Bucovina,caci "regatenii" o sa-l trateze asa cum i-a tratat el in anii cat a fost la Domnia judetului...cu dispret si nepasare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei