Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Elveţienii ne scot din neutralitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mană cerească Elveţia pentru casele de pariuri, că tot am vorbit despre ele data trecută. În dubla amicală cu Germania şi România a dat de fiecare dată cotele cele mari. Victoria cu Germania chiar a fost o surpriză, în ciuda faptului că nemţii au jucat cu multe rezerve, dar aceste rezerve ar trebui să însemne totuşi ceva mai mult decât titularii elveţieni. În schimb, era de aşteptat ca o ţară neutră (şi) din punct de vedere fotbalistic să nu lege două victorii, iar aici noi am fost beneficiarii. Mai mult decât noi, Piţurcă. Deja a început să pomenească de Mondiale, nu se mai ascunde după sinecura căpătată de la Naşu Sandu. Dar, ca joc, n-avem motive să cădem în admiraţie. Au început să dispară tricolorii blazaţi sau cei pentru care o convocare la naţională însemna o binemeritată vacanţă. Ăştia care au jucat miercuri chiar pun osul. Ca să fiu un pic maliţios, ar mai trebui să pună şi niscai talent. Torje mai găseşte, să vedem cum va creşte acest Gicu Grozav, botezat probabil după numele de alint al lui Dobrin. După părerea mea, Alexe este cel care trebuie să sape mai adânc după valoarea cu care este creditat. Dintre cei vechi, Goian şi Raţ sunt serioşi, se înhamă la treabă. De evaluat Săpunaru şi Radu Ştefan. Cât despre Mutu, cred că ar trebui odată întoarsă foaia definitiv. Din păcate, tot miercuri, tricolorii de la tineret, într-un meci decisiv, au dat dovadă de un fel de alienare. Trei penaltiuri şi trei cartonaşe roşii sunt semnul unui complex de inferioritate adânc înfipt în gena juniorului român.

Dar să întâmpinăm cum se cuvine şi tenisul, doar a început turneul de la Roland Garros. Iată-l pe Ungur urcând în turul doi şi smulgând un set lui Federer la tie-break, asta după ce-i făcuse potecă eliminându-l pe Nalbandian, un obstacol incomod cândva pentru elveţian! Dar iată, încă din primul tur, şi meciul turneului la feminin, cel dintre Serena şi Virginie Razzano... După un prim set adjudecat de Serena, al doilea ajunge în tie-break, jucătoarea americană se duce la 5-1, dar localnica Virginie câştigă 6 puncte la rând şi apoi 5 game-uri tot la rând! La 5-1 şi la 5-3 Razzano serveşte pentru meci, dar de fiecare dată, la 30-30, i se dă minge pierdută pentru că, acuzând crampe, a ţipat de durere în timpul punctului! În fine, franţuzoaica învinge după ce a anulat 5 mingi de break şi a avut 8 mingi de meci! Aştept aşa ceva şi la masculin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elveţienii ne scot din neutralitate.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elveţienii ne scot din neutralitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei