Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Servicii de calitate

Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai moderne clinici veterinare a fost deschisă la Gura Humorului. Este vorba de o investiţie de 15 miliarde de lei vechi, iar în spaţiul amenajat în zona centrală a oraşului, pe lângă clinică, funcţionează şi o farmacie veterinară. Gura Humorului este al 12-lea punct pe care firma Salvaţi animalele îl deschide în zona Moldovei în ultimii zece ani. Celelalte puncte sunt la Rădăuţi – patru la număr, Botoşani – două, Iaşi, Suceava, Vicovu de Jos, Volovăţ şi Milişăuţi.

Doctorul veterinar Octavian Ilisoi, reprezentantul firmei Salvaţi animalele, a explicat şi motivele care l-au determinat să facă această investiţie importantă la Gura Humorului. „Clinica a fost deschisă în acest oraş pentru a deservi întreaga zonă de munte a judeţului Suceava pe axa Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, care era neacoperită. Este vorba de o zonă cu un potenţial zootehnic foarte ridicat, iar proprietarii de animale de companie, cât şi fermierii care deţin animale mici sau mari aveau nevoie de o astfel de clinică”, a declarat doctorul veterinar Octavian Ilisoi.

La Gura Humorului vor lucra doi medici veterinari şi trei asistenţi veterinari, programul de lucru fiind flexibil, în funcţie de solicitările proprietarilor de animale din zonă şi urgenţele care apar.

 

Aparatură şi dotări de ultimă generaţie

În clinica veterinară de la Gura Humorului totul este făcut după cele mai înalte standarde în domeniu. Aparatura şi dotările sunt de ultimă generaţie, iar în clinică se găsesc o sală de consultaţie, o sală de operaţie, ambulatoriu pentru animale, sală de recuperare post-operatorie şi salon de cosmetică. În plus, a fost deschisă şi o farmacie veterinară care se adresează atât crescătorilor de animale de companie, cât şi fermierilor care au animale.

„Pe lângă toate acestea, venim în sprijinul fermierilor cu consultanţă zootehnică, având specialişti în domeniul nutriţiei veterinare, precum şi medici specialişti pentru animalele de companie şi pentru animalele mari”, a explicat doctorul veterinar Octavian Ilisoi.

 

Ambulanţe pentru serviciul la domiciliu

Firma Salvaţi Animalele deţine şi două ambulanţe veterinare cu care proprietarii de animale pot fi deserviţi la domiciliu. Doctorul veterinar Octavian Ilisoi a precizat că în scurt timp numărul ambulanţelor de acest tip se va dubla, şi asta pentru că a accesat un proiect cu fonduri europene în valoare de 250.000 de euro.

„Este vorba de două ambulanţe complet dotate, cu aparate de radiologie, cu aparate de ecografie şi cu aparatură de anestezie prin intubare. De asemenea, avem posibilitatea transportului animalelor de companie la clinica veterinară şi de oferire a tuturor serviciilor de specialitate”, a menţionat medicul veterinar Octavian Ilisoi.

 

Investiţia doctorului veterinar Octavian Ilisoi, apreciată unanim

Prezenţi ieri la inaugurarea clinicii şi farmaciei veterinare aparţinând firmei Salvaţi Animalele, Marius Ursaciuc, primarul din Gura Humorului, şi deputatul Cătălin Nechifor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, au avut numai cuvinte de laudă.

„În vremuri de criză asemenea investiţii merită aplaudate. Şi asta pentru că în afara locurilor de muncă nou create va aduce şi bani la bugetul local prin taxe şi impozite. Sper ca acest exemplu să fie urmat şi de alţi investitori”, a precizat Cătălin Nechifor.

La rândul său, primarul Marius Ursaciuc a spus că această investiţie este benefică pentru întreaga comunitate locală şi din postura pe care o ocupă îi va încuraja pe toţi cei care doresc să-şi deschidă o afacere la Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 30 voturi
Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Gura Humorului4.8530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mult succes !!! trimis de
( 1 iun 2012, 11:51:34
Sper ca sa aveti parte numai de satisfactii profesionale si sa faceti treaba buna ca pana acum . Si mai sper ca sa nu ajungeti ca cei de la nordvet pe care crescatorii de animale au inceput sa-i ocoleasca din cauza preturilor NESIMTITE pe care le practica si pentru neseriozitatea lor .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei