Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Minte rătăcită

Directoarea bibliotecii din Rădăuţi, desfigurată şi violată de propriul fiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Directoarea Bibliotecii Municipale „Tudor Flondor” din municipiul Rădăuţi, Angela Man, în vârstă de 59 de ani, a fost ieri dimineaţă victima unei agresiuni deosebit de grave, fiind desfigurată în bătaie şi violată de propriul său fiu.

Scenele de coşmar s-au petrecut în apartamentul din Rădăuţi în care femeia locuia împreună cu fiul său în vârstă de 31 de ani, agresorul fiind oprit de poliţiştii care au intrat în casă.

 

Continua să îşi violeze mama căzută într-o baltă de sânge

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8.15, un apel la 112 a anunţat că din locuinţa femeii de 59 de ani se aud ţipete şi lovituri înfundate. O patrulă de ordine publică a fost trimisă în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au bătut la uşă, dar nu a răspuns nimeni.

Întâmplarea a făcut ca după câteva minute să apară un cuplu, prieteni de-ai familiei Man, care aveau o dublură de la cheia apartamentului. Uşa a fost deschisă, iar poliţiştii au pătruns în interior. În momentul când au pătruns în prima încăpere, oamenii legii au descoperit-o pe proprietara apartamentului, Angela Man, zăcând inconştientă într-o baltă de sânge, în timp ce fiul său Cosmin o viola.

Coşmarul a luat sfârşit după ce poliţiştii l-au ridicat pe individ şi l-au încătuşat. Femeia fusese lovită anterior de mai multe ori în cap cu o veioză, urmele de sânge din casă arătând că între cei doi s-a dat o lungă luptă.

Având în vedere starea în care se afla femeia şi furia agresorului, mărturisesc surse judiciare, orice minut de întârziere putea însemna moartea femeii. 

Vecinii au povestit că în noaptea de miercuri spre joi femeia dormise la o prietenă, tocmai din cauza agresivităţii fiului său.  

 

Externat de mamă, pe propria răspundere

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată în stare gravă, dar stabilă.

Fiind vorba de viol şi tentativă de omor, cazul a fost preluat de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

Conform unor surse demne de încredere, Cosmin Man, care a lucrat o scurtă perioadă şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, era cunoscut cu afecţiuni psihice şi fusese externat din spital după ce mama sa garantase pentru el.  

 

Cosmin Man: „Am vrut să fac sex cu ea”

După ce a fost audiat, ieri după-amiază, suspectul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Astăzi, procurorul de caz îl va prezenta instanţei de judecată, Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Deşi acesta a avut în trecut probleme de sănătate de ordin psihic, anchetatorii au decis că se impune prezentarea acestuia instanţei de judecată, la audieri individul fiind cât se poate de lucid.  

Surse judiciare au mai precizat că la audieri bărbatul de 31 de ani a mărturisit sec: „Am vrut să fac sex cu ea”.

Cosmin Man este absolvent de studii superioare şi lucra ca bibliotecar, la instituţia condusă de mama sa.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directoarea bibliotecii din Rădăuţi, desfigurată şi violată de propriul fiu.
 Vizualizări articol: 5302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 10 voturi
Directoarea bibliotecii din Rădăuţi, desfigurată şi violată de propriul fiu2.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oedip de Radauti ... trimis de
( 1 iun 2012, 11:28:56
In Romania anului 2012, un nebun este angajat si la ISU, si la biblioteca, pe cand un om normal nu prea isi gaseste de lucru... Traiasca nepotismul si pilele !
2.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2012, 11:41:06
de acord !
3.   !?! trimis de
( 1 iun 2012, 12:48:47
In ce lume traim!!Cum a putut sa garanteze biata femeie pentru acest nebun?Dragostea de mama nu l-a putut abandona...Groaznic ce i s.a intamplat...
4.   O TARA DE LABILI PSIHICI trimis de
( 1 iun 2012, 13:27:46
HELOOOOOOO??????????/UNDE SUNT PSIHOLOGII DIN TARA ASTA?UNDE SUNT COMISIILE DE ANCHETA DIN CADRUL PRIMARIILOR? CE VA AJUTA DACA POSTATI TAMPENII ,CAND IN TARA ASTA ESTE UN HAOS TOTAL SI NIMANUI NU I PASA DE NIMIC,TOTI ALEARGA DUPA SPAGI SI BANI.RUSINE CELOR CARE POLITIC OCUPA FUNCTII SI CARE NU AU NIMIC IN CREIERUL LOR FACAND FACULTATI PE HARTIE SI PE BANI..ASA SE INTAMPLA DACA PROSTIMEA CONDUCE ROMANIA...
4.1  RE: O TARA DE LABILI PSIHICI trimis de
( 1 iun 2012, 22:17:41
ai dreptate FASIA ...cel mai dureros este in spitalul de psihiatrie din radauti,este groaznic,fece peste tot,cum putea saraca mama sa lase copilul acolo,pentru ca doctorii vor mereu bani,si daca nu ai nu se uita nimeni la tine..si in legatura cu pensiile bolnavilor le iau cei cu functii,din cauza asta ei sint disperati..nimeni nu ii ajuta...poate viitorul primar cine va fi va merge sa vada cel mai groaznic loc din radauti,,sau oricine care nu crede sa se convinga....sunt cei mai sensibili care au probleme psihice....dumnezeu sa ii ajute..ca alcineva nu are cine...
5.   .... trimis de
( 1 iun 2012, 13:49:45
DAAAA...VRETI O MARE SCHIMBARE???....INAPOI LA COMUNISM...???????????
6.   Nasol trimis de
( 1 iun 2012, 23:02:47
1. bolnav psihic
2. violator
3. agresiv
1+2+3 = pedeapsa cu moartea
2+3= puscarie pe viata
1= spitalul de boli psihice(cu docdori calumea nu care nu ii intereseaza)
trebuia sa nu il externeze, masa nu il poate controla, deci e vina autoritatilor.

6.1  RE: Nasol trimis de
( 2 iun 2012, 10:26:17
SIRCLAUDIU..de ce nu ,mergi sa stai tu o zi in spital sa vezi daca este posibil asa ceva...am am vb cu o persoana care a stat o saptamina...a fost cosmarul vietii ei..o mama cu o fata...daca nu ai bani sa dai la doctori mai si urla la tine...boala psihica este ca orice boala...nu este de condamnat in halul cu care o faci tu....baiatul ala dupa ce va fi vindecat va ramine socat si el de faptele lui savirsite...eu cred ca saraca mama a vrut sa ii fie mai bine acasa...in puscarie ar trebiu sa stai tu nu sa bagi pe altii...orice mama ar fi facut asa ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei