Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2012 - Anul XVII, nr. 299 (5204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doina Pană, propusă ministru delegat pentru dialog social, a fost avizată favorabil de comisii

Vineri, 21 Decembrie 2012 (15:50:59)

Doina Pană, propusă ministru delegat pentru dialog social, a primit, vineri, avizul favorabil pentru această funcţie din partea comisiilor reunite de muncă şi protecţie socială, fiind validată cu 30 de voturi "pentru", 10 "împotrivă" şi două abţineri.

La audierea în comisiile reunite de muncă şi protecţie socială, Doina Pană a declarat că, din punctul său de vedere, este nevoie să existe angajaţi specializaţi în medierea conflictelor nu doar în aparatul central, ci şi în cel local.

Pană a mai spus că principala sa prioritate pentru acest mandat va fi funcţionarea Consiliului Economic şi Social (CES), care, în opinia sa, este nefuncţional din cauza unor prevederi legislative ce vor fi modificate.

Unul dintre membrii comisiei, care a afirmat că vede nominalizarea Doinei Pană drept "o glumă", a întrebat-o pe aceasta ce o recomandă pentru acest post. Pană a răspuns că este, la bază, inginer, iar timp de 30 de ani a fost profesor, dar şi inspector şi ministru secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

"Am o cultură a dialogului, o comunicare mai aparte, mai deschisă", a mai spus ea, precizând că, la nivelul judeţului Bistriţa Năsăud, este responsabilă de relaţia cu sindicatele, patronatele şi ONG-urile.

Deputatul PSD de Bistriţa Doina Pană, propusă ca ministru delegat pentru dialog social în viitorul cabinet condus de Victor Ponta, are 55 de ani şi este de profesie inginer, însă de 29 de ani lucrează în învăţământ, în ultimul deceniu fiind director adjunct al unui colegiu tehnic. Este licenţiată în electrotehnică, profesia sa de bază fiind de inginer electrotehnist, şi are masterat în Administraţie Publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doina Pană, propusă ministru delegat pentru dialog social, a fost avizată favorabil de comisii.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doina Pană, propusă ministru delegat pentru dialog social, a fost avizată favorabil de comisii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei