Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2012 - Anul XVII, nr. 299 (5204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Gheorghe Flutur preia şefia Comisiei de cercetare a abuzurilor din Senat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a preluat şefia Comisiei de cercetare a abuzurilor, combatere a corupţiei şi petiţiilor din Senatul României. Gheorghe Flutur a fost propunerea PDL pentru această funcţie. Flutur a declarat că această funcţie şi apartenenţa la Comisia de cercetare a abuzurilor din Senat îl responsabilizează în activitatea pe care o va desfăşura. „Apartenenţa la această comisie mă responsabilizează să exercit rolul pentru care sunt făcute aceste comisii în Senat, şi vorbim aici de control parlamentar şi legiferare. Domeniul pe care îl coordonez înseamnă corectitudine, fermitate, exigenţă, transparenţă şi comunicare. Această funcţie mă onorează, mai ales în nişte vremuri în care majoritatea parlamentară este foarte solidă, iar opoziţia trebuie să-şi exercite mai energic rolul de echilibrare democratică”, a declarat Gheorghe Flutur.

Senatorul PDL de Suceava a ţinut să mai precizeze că se va dedica activităţii parlamentare şi are ca obiectiv păstrarea unei legături strânse cu oamenii care l-au ales, cu primarii şi cu toată populaţia judeţului Suceava.

„Îmi doresc acest lucru pentru a încerca rezolvarea problemelor acestora în limita competenţelor pe care le am. Sunt convins că nu va fi uşor din opoziţie, dar voi încerca un dialog cu autorităţile locale şi centrale, mai ales că vorbim despre interesele populaţiei din judeţul Suceava”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur preia şefia Comisiei de cercetare a abuzurilor din Senat.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 10 voturi
Gheorghe Flutur preia şefia Comisiei de cercetare a abuzurilor din Senat3.5510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARI INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(21 dec 2012, 14:19:18
AU SOSIT DEJA REPARTITIILE DE LA KREMLIN?
DACA TOV COL,ARE EXCEDENT DE ENERGIE,DUPA CUM SE LAUDA IERI,DE UNDE A FACUT ROST,DE LA CENTRALELE TERMICE DIN C-LUNG SI HUMOR???
REFERITOR LA LG.290/2003,PREAFERICITII CONTRIBUABILI RUMUNI,PLATITORI AI TRIBUTULUI DE 500 DE ANI CATRE SOVIETICI,INTREABA DACA BENEFICIARII ACESTEI LEGI,AU PREZENTAT SI ACTELE IN ORIGINAL PTR COMPARATIE,DOAR ASA CA SA NU EXISTE DUBII LEGATE DE COPII CONTRAFACUTE,CUM SE AUDE SI LA C-LUNG CU PRIVIRE LA RETROCEDFAREA STADIONULUI,ACTE APARUTE LA INCEPUTUL ANILOR 2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SARBATORI FARA ABUZURI!
2.   INTREBARE INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(21 dec 2012, 14:27:35
IN 2009,INTR-UN ZIAR SUCEVEAN,VA JELUIATI CA SI GOSPODARU DESPRE PERICOLUL CE-L PREZINTA IAZURILE DE DECANTARE DE LA FD.MOLDOVEI.
AVAND IN VEDERE JAFUL DIN MINERIT,CAT SI BANII ALOCATI DE LA B.M. SI DE LA BRITANICI[ANDIPZRM-HUMOR],BANI CARE NU SE REGASESC,CE MASURI VETI LUA IN VIITORUL ULTRA-APROPIAT???
SUNTEM PE FAZA!
3.   INTERVENTIE DE CONTROL trimis de
(21 dec 2012, 22:08:01
O FI VORBA DE ACEL FLUTUR,PE CARE PONTA IL RIDICA LA RANGUL DE HOT DE CATE ORI AVEA OCAZIA???DE CATE ORI AVEM OCAZIA VA SPUNEM CA ACESTE PARTIDE SUNT ACEASI BIOMASA,PRIN ROTATIE, LA JAF,COTROPIRE SI DISTRUGERE!
SA CRAPE FLEISHER DACA VA MINT!!!
4.   Asa sa va ajute Dumnezeu trimis de
(21 dec 2012, 22:41:56
felicitari domnul Flutur , Bucovina era nimeni pentru restul tarii pana a-ti ajuns dumneavoastra presedintele consiliului judetean! Ma bucura ca inca va ganditi sa reprezentati judetul nostru si interesele lui! Numai bine!
5.   Cel mai tare sucevean trimis de
(21 dec 2012, 22:54:38
Daca te gandesti bine, cu toate ca este in opozitie, el este suceveanul cu cea mai inalta responsabilitate publica: "şefia Comisiei de cercetare a abuzurilor, combatere a corupţiei şi petiţiilor din Senatul României".
Cu toate ca USLul e la putere, nu i-a aruncat lui Baisanu si lui Nechifor nici un os la Bucuresti.
5.1  RE: Cel mai tare sucevean trimis de
(21 dec 2012, 22:55:45
Cand zic "lui Baisanu si lui Nechifor" ma refer si la oricare din acolitii lor.
6.   Comentariu trimis de
(22 dec 2012, 00:48:09
ce respectati sunt oamenii in România!!!! si asistatii sociali primesc functii.
7.   Comentriu trimis de
(22 dec 2012, 08:47:38
ba daca il iubiti asa mult pe criminalu asta de gaini si spaima padurilor,luati-l acasa si impodobiti pomul de craciun cu el ca la majoritatea sucevenilor le sa facut scarba de el. Postacilor mai luati o pauza macar de sarbatori in rest la toti oameni de bine SARBATORI FERICITE.
8.   PT HERBOU trimis de
(22 dec 2012, 10:00:52
MA NAZISTULE AR TREBUI SA FII EXILAT DIN ACEASTA TARA
9.   PT FUHERER trimis de
(22 dec 2012, 11:08:56
ESTI SUB NIVELU MEDIU CA INTELECT IN REST DACA NU AI DINTI ITI DAU SUZETA MEA .asta e ultimu raspuns cu nazisti nu mai conversez

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei