Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2012 - Anul XVII, nr. 299 (5204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Previziuni

Vin zile negre pentru Aurel Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă partidul pe care-l conduce în Rădăuţi a câştigat alegerile la nivel local, primarul este pe cale să intre în opoziţie. Jocurile politice care se prefigurează după alegerile generale din 9 decembrie duc la o singură concluzie: Aurel Olărean va avea zile negre.

Semnalul problemelor pentru edilul din Rădăuţi a fost tras încă din timpul campaniei electorale. În urmă cu câteva săptămâni, preşedintele PP-DD Suceava, Traian Tudor, a anunţat că prin acţiunile sale, care se încadrează în afara liniei partidului, viceprimarul de Rădăuţi, Dumitru Ciubotariu, va fi pus în discuţia Comisiei de Etică a PP-DD, unde vor fi stabilite şi aplicate sancţiunile corespunzătoare.

Surse din cadrul PP-DD Suceava spun că lui Ciubotariu i s-a reproşat că face jocurile lui Aurel Olărean, aşa că sancţiunea cea mai probabilă în privinţa sa va fi retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid. Consecinţa va fi pierderea funcţiei de viceprimar, în locul său urmând să ajungă o altă persoană aflată pe lista de consilieri locali ai PP-DD.

Această reconfigurare la nivelul Consiliului Local Rădăuţi va avea ca efect pierderea majorităţii de către PDL şi Aurel Olărean.

În acest moment, PDL are nouă posturi de consilieri, USL are opt mandate, UNPR un mandat, iar PP-DD un mandat.

Prin excluderea lui Dumitru Ciubotariu din PP-DD, Olărean va rămâne cu nouă consilieri, urmând ca USL, UNPR şi PP-DD să acumuleze zece mandate şi astfel se vor putea adopta hotărâri fără impedimente.

O altă consecinţă a schimbării polului de putere va fi alegerea unui viceprimar care să se lupte la baionetă cu Aurel Olărean.

Dacă lucrurile vor sta în acest fel, este greu de crezut că actualul primar va mai reuşi să-şi treacă proiectele prin Consiliul Local, iar scandalurile de genul celor din mandatul trecut vor deveni o obişnuinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vin zile negre pentru Aurel Olărean.
 Vizualizări articol: 1971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Vin zile negre pentru Aurel Olărean4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viseeeee trimis de
(21 dec 2012, 12:56:04
la sulivara poate ca doar nu-i oligofrenu prost sa-i valideze pe cei care trebuie sa vina in locul lui Tatar, Loghin si Galan. O tine asa cu doi PDL-isti demisionati si reveniti ilegal pana la sf. Asteapta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei