Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Băsescu a spus "lasă oamenii să moară în faţa spitalelor, lasă băieţii deştepţi să fure"

Duminică, 22 Iulie 2012 (14:02:41)

Premierul Victor Ponta a spus, duminică, la Iaşi, că "Băsescu şi gaşca lui de mafioţi nu au făcut decât să înjure, să insulte şi să calomnieze", spunând că preşedintele suspendat i-a lăsat pe oameni să moară în faţa spitalelor şi i-a lăsat să fure "pe băieţii deştepţi protejaţi de Videanu".

"Aţi văzut că Băsescu şi gaşca lui de mafioţi nu au făcut decât să ne insulte, să ne înjure şi să ne calomnieze. Sunt mândru sa fiu înjurat pe Băsescu, care i-a înjurat pe oameni, pe pensionari, sunt mândru să fiu un român ca orice alt roman insultat şi jignit de Traian Băsescu. Am venit la guvernare de două luni şi am spus să dăm din nou respect profesorilor, medicilor, pompierilor, poliţiştilor. Aşa vom face dacă veţi spune «da» pe 29. Am venit la guvernare de două luni şi am spus că trebuie să le dăm înapoi pensiile pe care le-a furat Traian Băsescu. Noi am spus «da, vom da banii înapoi», Băsescu a spus «nu».", a afirmat premierul.

El a mai spus că Traian Băsescu i-a lăsat să fure pe "băieţii deştepţi protejaţi de Videanu" şi i-a lăsat pe oameni să moară în faţa spitalelor.

"Am spus că de ani de zile băieţii deşteţi protejaţi de Videanu trebuie să nu mai fure un miliard de euro pe an din banii românilor. Băsescu a spus «nu, lăsaţi-i în pace pentru că au furat pentru mine şi campania mea» (...) Spuneţi «da» pe 29 şi scăpăm de Băsescu şi de hoţii lui. Când am venit la guvernare am spus că trebuie să redeschidem spitalele închise, Băsescu a spus «nu, lasă-i să moară pe oameni în faţa spitalelor, pe mine nu mă interesează, mă apără oamenii mei, serviciile mele»", a declarat Ponta în Piaţa Unirii din Iaşi.

El a mai susţinut că Traian Băsescu este "un securist apărat doar de securişti".

Premierul a mai spus că preşedintele suspendat i-a trimis pe tineri să muncească în alte ţări şi a promis că dacă românii vor spune "da" la referendum cei care creează locuri de muncă vor fi ajutaţi să angajeze tineri.

Victor Ponta a mai spus, în faţa oamenilor din Piaţa Unirii, că îşi ia angajamentul ca împreună cu Crin Antonescu să facă ceea ce au promis.

"Vom face ceea ce am promis, vom repara ce a distrus Traian Băsescu. Îi vom pedepsi pe oameniii lui Băsescu, care au distrus această ţară", a adăugat Ponta.

Aproximativ 15.000 de persoane au participat, duminică, la mitingul USL din Piaţa Unirii din Iaşi, la care au fost prezenţi preşedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomniţiei, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, Romeo Stavarache, Daniel Constantin, Gheorghe Nichita.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judeţe ale Moldovei, au scandat "Jos Băsescu", având pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A minţit, demite-l", "Da la referendum".

Sâmbătă, la Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La acţiunea PDL au fost prezenţi preşedintele suspendat, Traian Băsescu, care a venit împreună cu soţia sa, liderii democrat-liberali şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Băsescu a spus "lasă oamenii să moară în faţa spitalelor, lasă băieţii deştepţi să fure".
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ponta: Băsescu a spus "lasă oamenii să moară în faţa spitalelor, lasă băieţii deştepţi să fure"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei