Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Flacăra democraţiei", aruncată în Dunăre, la Orşova; Poliţia face cercetări

Duminică, 22 Iulie 2012 (13:41:34)

"Flacăra democraţiei", aprinsă în urmă cu o săptămână la Cluj, de către preşedintele suspendat Traian Băsescu, a fost aruncată în Dunăre, la Orşova, de către un reprezentant al administraţiei locale, care i-a luat torţa tânărului care o transporta prin acest oraş, Poliţia declanşând o anchetă.

Şeful Poliţiei Orşova, comisar Marian Cherescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că duminică dimineaţă, în jurul orei 10.30, Poliţia a fost sesizată de un tânăr că în timp ce transporta "Flacăra democraţiei" prin Orşova, împreună cu alţi şase tineri, "a fost întâmpinat de un reprezentant al administraţiei locale, care fără explicaţii şi fără motiv a aruncat torţa într-un canal al Dunării".

Şeful Poliţiei Orşova a precizat că pe numele respectivului reprezentant al administraţiei locale a fost depusă o plângere penală, iar Poliţia face cercetări, urmând să fie făcută încadrarea faptei.

În 14 iulie, la finalul mitingului PDL de la Cluj-Napoca, preşedintele suspendat Traian Băsescu a aprins o flacără, pe care a numit-o "flacăra democraţiei", spunând că speră ca aceasta să ardă până în 29 iulie şi că va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta.

Sâmbătă, la mitingul PDL de la Iaşi la care a participat şi Traian Băsescu, doi tineri au adus "flacăra democraţiei".

"Sunt convins că românii vor ţine aprinsă prin votul lor flacăra democraţiei, spuneţi «Nu» loviturii de stat", i-a îndemnat Băsescu pe oameni, spunând că în continuare flacăra va fi purtată până la Bucureşti, la ultimul miting organizat pentru susţinerea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Flacăra democraţiei", aruncată în Dunăre, la Orşova; Poliţia face cercetări.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Flacăra democraţiei", aruncată în Dunăre, la Orşova; Poliţia face cercetări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iata cu ce se ocupa politia din tara cu multi hoti trimis de
(22 iul 2012, 20:08:11
Sa tina tortele simbolice aprinse. Daca era omorat un om sau violata o femeie, nu era atat tam-tam. Sa nu mai vorbim de cazul furtului. Pentru o torta aprinsa aruncata in apa, politia incepe ancheta penala. Desi, legea nu prevede ca stingerea de catre un individ a unei torte aprinse de alt individ este infractiune. Nu era flacara olimpica, era o optiune personala a unei persoane de a se asemana cu un sportiv olimpic, fara a avea abilitare in acest sens. De ce plangere penala? Care este infractiunea? Pentru ca, urmand logica din acest caz, multi pompieri care se lupta cu piromani "geniali" ar putea face puscarie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei