Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Relu Fenechiu va coordona campania PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu

Luni, 9 Iulie 2012 (16:15:26)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că vicepreşedintele Relu Fenechiu va coordona campania liberală privind referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, împreună cu Rareş Mănescu, Dan Motreanu, Mihai Voicu.

"Relu Fenechiu va fi coordonatorul campaniei, evident împreună cu secretarul general, Eduard Hellvig, Dan Motreanu, Rareş Mănescu pentru Bucureşti şi cu o serie de alţi colegi - Mihai Voicu", a anunţat Antonescu, la finalul şedinţei Consiliul Naţional Executiv.

La rândul său, Daniel Chiţoiu, desemnat să preia interimatul la şefia PNL, a declarat că PNL a stabilit strategia de campanie, care va fi discutată, în cursul zilei de luni, şi cu colegii din Uniunea Social Liberală.

"S-a stabilit echipa de campanie, condusă de Relu Fenechiu, în care sunt o serie de colegi cu experienţă în campanii, Mihai Voicu, Dan Motreanu, Rareş Mănescu, preşedintele TNL, Florin Alexe, care fac parte din echipa centrală de coordonare a campaniei", a anunţat şi Chiţoiu.

El a precizat că s-a stabilit o strategie a campaniei electorale, un calendar al acţiunilor pe care USL le va desfăşura, dar şi un calendar al mitingurilor pe care le vor organiza în şase-şapte regiuni ale ţării, precum şi în Bucureşti.

"S-au stabilit mai multe detalii legate de acest referendum. Avem întâlniri în cadrul USL, astăzi (luni - n.r.) după-amiază, pentru a adopta strategia de campanie pentru referendum", a mai spus Chiţoiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relu Fenechiu va coordona campania PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Relu Fenechiu va coordona campania PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei