Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

Bătaie între şase tineri şi tentativă de omor, în spatele unui bloc din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani s-au luat la bătaie după ce au consumat alcool împreună, într-un parc din spatele unui bloc de pe strada Mărăşeşti, unul dintre ei lovindu-i cu cuţitul pe alţi doi şi provocându-i uneia dintre victime leziuni care i-au pus în pericol viaţa. Bătaia a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.00, fiind sesizată la poliţie de gestionara unui magazin.

Poliţiştii au stabilit că cei şase au consumat băuturi alcoolice în parcul din spatele unui bloc, iar înainte să plece, în urma unor discuţii în contradictoriu, au început să se bată între ei. La un moment dat, conform anchetei poliţiei, unul dintre ei, Ilie B., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, a scos un cuţit şi i-a lovit în zona coapselor pe Andrei R., de 20 de ani, şi pe Emil E., de 19 ani, ambii din municipiul Suceava.

În cazul lui Andrei R., acesta a fost diagnosticat cu o plagă înjunghiată la gamba dreaptă cu secţiunea pachetului vascular nervos, ce a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru salvarea vieţii. Cealaltă victimă a scăpat mai uşor, cu o plagă tăiată superficială în zona coapsei stângi.

Având în vedere că viaţa tânărului de 20 de ani a fost pusă în pericol, fapta a fost încadrată la tentativă la infracţiunea de omor calificat, dosarul fiind preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Totodată s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de ceilalţi cinci tineri implicaţi în scandal pentru comiterea infracţiunii de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”, în timp ce autorul tentativei de omor este cercetat şi pentru infracţiunea de port fără drept a cuţitului.

Audiat de procurori, presupusul agresor a declarat că a fost în legitimă apărare, după ce ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele în cap. Acesta din urmă a fost examinat medico-legal, având leziuni superficiale.

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs bătaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între şase tineri şi tentativă de omor, în spatele unui bloc din Suceava.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Bătaie între şase tineri şi tentativă de omor, în spatele unui bloc din Suceava3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahah trimis de
( 9 iul 2012, 12:31:29
cocalari cocliti, tot timpul ii vezi cum se iau la harta intre ei dupa ce iau cateva grade la bord...prin bodegi, acasa, pe strada...niste haimanale fara cei 7 ani de acasa si cu prea putini ani de scoala, dar cu multe fumuri in cap si impresii de "tu sti cine este eu, bah?"
2.   Urat trimis de
( 9 iul 2012, 17:54:19
Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea. Am sa mi-o exprim si eu.Sunt prieten foarte bun cu cei trei tineri batuti si taiati. Intamplarea nu s-a petrecut asa dar asta nu o v-a sti nimeni decat cei implicati si noi, care suntem alaturi de prietenii nostri pana la capat! Inainte de a cataloga pe cineva va rog incercati sa aflati cum s-a petrecut cu adevarat, si pe urma catalogati. De ce nu spune nimeni ca salvarea a venit dupa 30 de minute de la apel? De ce nu spune nimeni ca erau vreo 5 muncitori acolo si nu a intervenit niciunu la il ajute pe cel taiat? Au strigat doar "Veniti ma ca va moare asta aici!" Cum este posibil ca cineva sa stea nepasator la asa ceva? Si voi faceti pe cel taiat cocalar, coclit.....
2.1  RE: Urat trimis de
( 9 iul 2012, 22:06:05
De ce nu spui ca ambulanta a venit de 3 ori, prima data ridicandu-l pe cel cu arcada sparta, de ce tot timpul ambulanta, politia pompierii sant cei vinovati pt. ca niste cretini nu calculaeaza ca in panica lor 5 minute inseamna 1 ora, tot timpul aceste institutii sant vinovate pentru faptele cocalarilor, cretinilor sau cum s-or numi acesti tembeli care nu-si fixeaza ceasul niciodata, pentru acestia VA MERITATI SOARTA!!!!!!!!BAHHHHHHHHHHHH
2.2  RE: Urat trimis de
( 9 iul 2012, 23:44:59
Nu este vorba de institutii, nu au nici o vina, multumita lor si tatalui celui cu arcada sparta tipul este inca in viata. Dar sa inteleg ca din spusele tale, tipul merita sa moara pentru ca prietenii lui au fost panicati ca l-au vazut intr-o balta de sange nu? El merita sa moara pentru ca un imbecil , si citez din ce a zis un prieten al acuzatului, "avea chef de scandal". Este normal sa ti se para mai mult cand esti panicat, so fi exagerat, e drept, no fi durat 30 de minute, dar cel putin 15 a durat, fiind suficient timp sa se scurca de tot ce avea in el.
3.   Deci lol! trimis de
(10 iul 2012, 09:14:11
In jurul orei 7 dimineata tinerii consumau alcool. Mari oameni !!!
4.   Comentariu trimis de
(10 iul 2012, 10:14:39
S-au batut de bucurie ca au luat note mari la BAC.
4.1  RE: Comentariu trimis de
(10 iul 2012, 14:49:53
vorbesti aiurea:)) in caz ca nu este documentat bine dupa varsta de 19 ani ai dat deja bacul. In al doilea rand avand in vedere ca s-a petrecut la ora 7 cum scrie, cand defapt era alta ora e de la sine inteles ca baietii au iesit dintr-un club probabil sau au stat toata noaptea la baut. nu mai comentati daca nu sunteti in cunostiinta de cauza:)) DATI DOVADA DE PROSTIE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei