Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vineri şi sâmbătă

Număr foarte mare de şoferi sancţionaţi, după razia cu poliţişti de la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control de mare amploare, cu efective sporite de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă pe raza judeţului Suceava, fiind aplicate peste 420 de amenzi, au fost întocmite 12 dosare penale şi au fost reţinute 28 de permise de conducere.

Acţiunea de control,la care au participat mare parte din efectivele de poliţie rutieră şi ordine publică din judeţ, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul IGPR – Direcţia Rutieră şi Direcţia de Ordine Publică, s-a desfăşurat vineri după-amiază, în intervalul 16.00-24.00, continuând între aceleaşi ore şi sâmbătă.

A fost vorba practic de o „invazie” de poliţişti pe străzi, cum nu s-a mai văzut de o perioadă lungă de timp şi probabil nici nu se va mai vedea prea devreme.

Poliţiştii de la Bucureşti au venit cu grafice de control bine stabilite, acestea fiind comunicate colegilor de la Suceava abia în momentul în care s-a plecat în acţiune. 

După cum ne-a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost aplicate 426 de amenzi, cu o valoare de aproape 100.000 de lei, fiind reţinute 28 de permise de conducere, din care 11 pentru consum de alcool, opt pentru depăşiri neregulamentare, şapte pentru viteză şi câte unul pentru neacordare de prioritate pietonilor, respectiv defecţiuni tehnice.

Nu au lipsit nici grave infracţiuni rutiere, 12 la număr. Este vorba de opt şoferi prinşi cu concentraţii de peste 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, unul care a refuzat recoltarea de probe biologice, doi care circulau la volanul unor maşini neînmatriculate şi unul care nu avea permis.   

De asemenea, în cadrul acţiunii, au fost reţinute 24 de certificate de înmatriculare. Controlul a avut şi o componentă legată de transporturile ilegale de material lemnos. Aici nu s-au descoperit însă mari nereguli, fiind confiscată cantitatea de 6,75 mc lemn fără acte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr foarte mare de şoferi sancţionaţi, după razia cu poliţişti de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Număr foarte mare de şoferi sancţionaţi, după razia cu poliţişti de la Bucureşti3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EU trimis de
( 9 iul 2012, 11:20:14
la examinare trase auto nu ii baga sa nu mai dau spaga?
2.   Rezultate trimis de
( 9 iul 2012, 12:58:52
Rezultatele in teren s-au vazut. Cel putin 5 accidente grave in acest weekend... De ce nu vorbim si despre eficienta putin?
3.   * trimis de
( 9 iul 2012, 14:25:51
deci d-asta sâmbătă n-am penetrat Humoru'
şi-am "înotat" cu greu ... printre maşini ?!
credeam că şi-anceput Campania chioru'
căci doar p-aici băsismu' mai are rădăcinihappy

4.   Raspunsuri trimis de
( 9 iul 2012, 18:42:35
Pentru comentariul nr 1: Nu te intelege nimeni, asa ca lasa-ne in pace.Pt comentariul nr 2: Ce ai vrea stimabile contribuabil sa faca Politia Rutiera, pentru o siguranta mai mare in trafic ? Vino cu o sugestie.... Pt comentariul nr 3: Esti cu vaca pe pasune la pascut si nu are rost sa te mai chem de acolo...
4.1  RE: Raspunsuri trimis de
( 9 iul 2012, 19:20:57
dar ... pentru comentariul nr. 5 ? Sau .. ăla e bun ?
domnu' miliţian , fii rezon ! se poate ?
"cu vaca la păşune" eu pe tine te propun
imediat după ce ieşi din .. pubertate

5.   Rezultate trimis de
( 9 iul 2012, 19:01:35
O solutie ar fi sa nu se mai stea la ciupeala. La limitarile de 30 unde clar nu sunt pericole de accidente sau la linii continue puse prost in zone cu vizibilitate. BJOHN daca mergi cu mine iti arat in judet peste 100 de locuri periculoase unde se intampla accidente dar unde nu e niciodata control rutier. De ce? Pentru ca nu sunt profitabile...E mult mai profitabil sa stai la Danila unde e localitate 100 m pe E85 dar sa iti scoti banii pe rata decat sa stai in curbele de la Poieni Solca de exemplu. Se pare ca rutiera a devenit mai mult o fabrica de facut bani,epoletii au target la amenzi(bani) ca la privat si nu la prevenirea incidentelor cum ar fi normal.
6.   Comentariu trimis de
( 9 iul 2012, 23:56:21
domnul de la ziar care ii tot da in titlu cu "poliţişti de la bucureşti"poate ne spune şi câţi anume astfel de poliţişti au fost şi au controlat masini in drum???????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei