Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Show

Spectacol de excepţie la Zilele Municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piaţa centrală din municipiul Rădăuţi a fost, sâmbătă seară, neîncăpătoare pentru miile de participanţi la cel mai mare show din acest an. Trupele Heaven, Spitalul de Urgenţă, Iris şi CRBL au reuşit să adune aproape 8.000 de localnici, dar şi tineri din comunele învecinate, care au umplut până la refuz zona centrală, în cea de-a doua zi de desfăşurare a festivităţilor prilejuite de Zilele Municipiului Rădăuţi 2012.

Dacă ziua de sâmbătă a debutat cu câteva competiţii sportive, piaţa centrală a început să se anime la orele serii, când pe scena Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul” au urcat formaţiile din străinătate. După câteva reprize de cântec şi dans din Grecia, Serbia, Ucraina şi Turcia, care au încălzit rapid publicul, după lăsarea întunericului a venit rândul celor care erau deja aşteptaţi de circa 8.000 de oameni. Heaven, CRBL şi Spitalul de Urgenţă au reuşit să „încălzească” suplimentar spectatorii, temperatura din termometre fiind în jurul valorii de 30 de grade Celsius. Publicul din piaţă „a luat foc” în momentul când pe scenă au urcat Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu, Boro, Valter Popa şi Relu Marin, adică Iris. Cu un public care a demonstrat că îi ştie hiturile, deşi mulţi dintre spectatori erau mai tineri decât cei 35 de ani de Iris, Cristi Minculescu a cântat mai multe piese, printre care „Floare de iris”, „Strada ta”, dar şi „Lady in black”, varianta Iris - Uriah Heep... După miezul nopţii şi după un bis pe scena rădăuţeană, cei de la Iris s-au retras şi i-au lăsat pe localnici să admire un excelent foc de artificii.   

 

Parada dansului şi portului popular a marcat închiderea Festivalului „Arcanul”

Ca în anii precedenţi, parada dansului şi portului popular a marcat închiderea Festivalului „Arcanul”, paradă organizată în zona centrală a municipiului, ieri, la orele prânzului. După festivităţile de final şi după spectacolul care a tras cortina peste ediţia XXI a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul”, în faţa publicului rădăuţean au cântat Adriana Bucevschi, Dana Dăncilă, Ionela Popescu Şerban şi Alexandru Recolciuc.

Primarul municipiului, Aurel Olărean, a declarat la finalul festivităţilor dedicate Zilelor Rădăuţiului: „Mă bucur că am reuşit să organizăm cu bine această sărbătoare, că toate manifestările s-au desfăşurat în normalitate, dar cel mai tare mă bucur pentru că am văzut rădăuţeni fericiţi, oameni cu chipuri luminoase... Nu pot să nu amintesc Festivalul <Arcanul> şi concertul în care a evoluat IRIS, două manifestări care au fost extrem de apreciate de public”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol de excepţie la Zilele Municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol de excepţie la Zilele Municipiului Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minunat trimis de
( 9 iul 2012, 13:05:27
Frumos tare ...mici, bere, mizerie, tarani...minunat! Sarbatoare campeneasca, ce mai.
2.   O porcarie! trimis de
( 9 iul 2012, 17:24:46
Din punctul cui, de vedere, a fost de exceptie nea Baragoiule? Nu-ti este rusine sa scrii asa niste enormitati?
Daca poate cineva aprecia balciul de doi lei, cu fum de carnuri arse, tarabele conlocuitorilor si mizeria aferenta atunci e de exceptie. Dupa parerea mea e de exceptie in mod negativ!
In locul Spitalului de urgenta trebuia chemat Spitalul Socola ca idilul nostru are pile acolo si era si mai ieftin.
3.   Padurar trimis de
(10 iul 2012, 10:24:06
nici cubiciti cu clupa nu au fost atatia ca nu incap, decat daca scri dupa dictare sau vezi dublu. plauzibil la autor. oricum a fost un mare kk sa puta a kko toata zona aia si am auzit ca o gramada de bani au dat pe toalete ecologice ( a se citi 2 doua!!!!) dar olareanu ramane artizan la spalat banu poporului si mai nou cu manile lui ppddistu ala care il linje
4.   Beutura trimis de
(11 iul 2012, 13:37:05
Pentru luigi daca e beutura e de exceptie, restul nu mai conteaza. Sus paharu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei