Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2012 - Anul XVII, nr. 85 (4990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANCOM preia de la Apărare patru frecvenţe radio, pentru care va organiza o licitaţie de atribuire

Miercuri, 11 Aprilie 2012 (15:40:41)

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va prelua din gestiunea Ministerului Apărării patru benzi de frecvenţă radio, pentru care va organiza o licitaţie de atribuire către operatori privaţi, schimbarea utilizării generând costuri totale de 234 milioane euro.

Printr-o ordonanţă de uregenţă aprobată în şedinţa de miercuri, Guvernul a decis eliberarea de către Ministerul Apărării Naționale a benzilor de frecvențe radio 830-862 MHz, 1747,5-1785 MHz, 1842,5-1880 MHz și 2500-2690 MHz. Benzile de frecvență vor trece din gestionarea ministerului în cea a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, în vederea acordării dreptului de utilizare a acestora pentru furnizarea de servicii de comunicații electronice mobile de bandă largă.

Reorganizarea utilizării benzilor de frecvențe radio va presupune o serie de costuri generate de achiziția noilor echipamente și instalarea acestora, a arătat Guvernul.

Ministerul a evaluat costurile ocazionate de schimbarea destinaţiei sau reorganizarea utilizării benzilor de frecvenţe radio la 234,4 milioane euro.

ANCOM va plăti, din bugetul propriu, 30 milioane euro către Ministerul Apărării, în termen de 15 zile de la data aprobării cheltuielii prin bugetul de venituri şi cheltuieli, urmând ca restul fondurilor să fie achitate din taxa de licenţă pe care ANCOM o va încasa din licitaţia de atribuire a celor patru licenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANCOM preia de la Apărare patru frecvenţe radio, pentru care va organiza o licitaţie de atribuire.
 Vizualizări articol: 373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANCOM preia de la Apărare patru frecvenţe radio, pentru care va organiza o licitaţie de atribuire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei