Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2012 - Anul XVII, nr. 85 (4990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nevinovat

Vameşul Eugen Donisan a fost achitat de acuzaţiile de corupţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Eugen Donisan, lucrător la Biroul Vamal Siret, a fost achitat definitiv de judecători. Recursul înaintat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost respins ieri de Curtea de Apel Suceava, astfel încât decizia de achitare luată de Judecătoria Rădăuţi a rămas în picioare.

Eugen Donisan a fost judecat pentru fapte asimilate infracţiunilor de corupţie. Mai exact, vameşul este acuzat că în ziua de 21 martie 2010, în timp ce se afla pe sensul de intrare în ţară în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, nu a efectuat controlul vamal amănunţit asupra unui microbuz marca Mercedes Sprinter, condus de un anume Toader Coman.

Ulterior, maşina a fost oprită în trafic de o patrulă a Poliţiei de Frontieră, iar la controlul de rutină s-au descoperit 1.000 de pachete marca Viceroy cu timbru ucrainean, pentru care nu exista nici un act de provenienţă.

Anchetatorii l-au acuzat pe Eugen Donisan că nu şi-a îndeplinit în mod corect atribuţiile de serviciu care-i reveneau, provocând o pagubă la bugetul de stat de 8.206 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin confiscarea ţigărilor destinate pieţei negre din România.

Donisan a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii asimilate infracţiunilor de corupţie de abuz în serviciu contra intereselor publice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vameşul Eugen Donisan a fost achitat de acuzaţiile de corupţie.
 Vizualizări articol: 2483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Vameşul Eugen Donisan a fost achitat de acuzaţiile de corupţie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect trimis de
(11 apr 2012, 12:30:18
asteptam sa ii achite justia lui peste prajit si pe ceilalti vamesi si politisti implicati in jaful de la vama siret... tara lui basescu unde justia isi face datoria...care mai aveti minte emigrati dracu din cocina asta
1.1  RE: Corect trimis de
(11 apr 2012, 15:05:41
Corect. Dar oare cat a fost spaga? Ca e clar ca s-a dat. Doar judecatorii sunt si ei bugetari, nu? Bine face Olanda!
2.   Juistitia lui peste...! trimis de
(11 apr 2012, 12:59:26
Pana nu se va desfiinta justitia lui peste...din tara asta, unde toti criptocomunistii au functii de decizie, taie si spanzura dupa bunul plac...nimic nu se va face in tara asta!... mai mult o prietena ..judecatoare la curte la suceava...se plangea ca a fost obligata sa revizuiasca o pronuntare, ptr ca nu...era cum trebuie...ptr seful ei direct.. Mai mult ar trebuie ca alesii obstii din parlamantul romaniei ...sa emita o lege prin care JUSTITIA...sa-si schimbe denumirea si sa se privatizeze.. Chiar toate depasesc limitele penibilului.....iar cand l-am auzit pe nestase ca viitorul guvern USL, in care se vorbeste pe la colturi ca va ajunge prim ministru- va face oridine cu coruptia in tara asta.... chiar ca te face sa...emigrezi, vorba...lui..mimilica(...nu cred ca-i ...MILICI de la USL). Asa ca Ponta succes in alegeri si sa ai parte de un ministru la justitie in persoana lui ...ADRIAN NASTASE...! ca-n rest ne-ai lamurit si tu!!!
3.   Mare minune! trimis de
(11 apr 2012, 17:47:06
ca in patimile lyui Hristos!
Si ce a-ti fi vrut ca acest vames sa fie spinzurat in piata publica?
Citeam comentariul lui cristidedinvale..............o nu s-a uitat la ceea ce a scris?
" se plangea ca a fost obligata sa revizuiasca o pronuntare, ptr ca nu...era cum trebuie...ptr seful ei direct.." BREEEEEEEEE ai tupeu????????
DA NUME , FAPTE, DATE, nu te sparge in figuri cu afirmatii din dosul calculatorului?
In ce a constat obligarea............. o  ☭ , un futai.o avansare sau.............

4.   DONISAN-TOMA necredinciosul !! trimis de
(19 apr 2012, 19:04:31
CEDO...asta ne-a mai ramas PROSTIMII,sa divulgam o asa mare NEDREPTATE !! De ce sa platim noi salariile compensatorii unui mafiot ?? De aia, nici o emotie,nici o ingijorare pe ,,bietul" DONISAN...stia el,ce stia..VILA renovata cu zeci de mii de EURO,concediu la SCHI in AUSTRIA,apartamente cumparate in centrul IASI-ului,chefuri cu BASTANI la el acasa(veniti cu LIMUZINE discret,seara)...toate astea pe timpul MAREI JUDECATI !! Am anticipat exact...v-a reveni ,,curat" in serviciu !! Normal,acum trebuie sa produca SPAGA care l-a costat !! Vin ALEGERILE... e nevoie de FONDURI...ca doar el,era un pion important in RETEAUA SPAGII care ducea pana in STRUCTURILE INALTE... RUSINE JUSTITIE CORUPTA !! RUSINE judecatorule VICOL... ,,TATA MARE" a CONTRABANDISTILOR din VAMA SIRET !! DNA-ul,a pierdut PROBELE pe drum ?? Sau si acolo,tentaculele coruptiei au ajuns ??? Mor oamenii de foame... si altii se lafaie in OPULENTA AVERII dobandite in cativa ani de ,,MUNCA SILNICA" in vama SIRET !! Oare FISCUL nu poate verifica averea acestui ,,CIOCOI" ?? Oare,nu se intreaba nimeni,cati din VAMESII corupti,din Scandalul SIRET,au fost condamnati ?? L-au condamnat pe CAZACENCU...si l-au iertat pe DONISAN...sa compenseze cumva...au lasat ,,PESTELE" mai GRAS....care are MILA mai mare,pt cei de la BUCURESTI !! Ne credeti IDIOTI...de aia nu aparea nicaieri vesti de MARELE PROCES ?? Totul pe sustache,ca la doi si-un sfert !! Nu fiti prosti...avansati-l SEF de VAMA...DAUNE MORALE !! Are numai doua masini... poate pe la anul,v-a dubla nr-ul lor !! Stiti voi... ,,ARE TATA DOUA FETE" !! Va bateti joc de tara asta...unde-i acum CORPUL DE CONTROL al PRIMULUI MINISTRU ??? De ce nu s-a judecat in alt judet ?? Sau la BUCURESTI ?? De ce mereu,pe plan local,unde MAFIA tigarilor ,,sterge" orice la RADAUTI ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei