Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Numele baciului Flutur, scris pe dealuri de bacii Nechifor şi Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, aşteaptă oile rătăcite în turma de primari PD-L să revină în ţarcul social-liberal. Creştinul Nechifor a declarat: „Sigur că aşteptăm, fiind Săptămâna Patimilor, poate cineva se simte într-adevăr într-o anumită măsură creştin, poate îşi dă seama că a greşit, poate îşi dă seama că e un lucru incorect pe care l-a făcut, şi anume acela de a-şi trăda electoratul. E Săptămâna Pocăinţei şi sigur că putem discuta în acest sens cu fiecare”. Deci, Cătălin Nechifor interpretează la fluier balada oii rătăcite care, dându-şi seama că a apucat-o pe căi greşite, se întoarce acasă cu scaieţii atârnându-i de blană şi cu coada între picioare.

În decor apare şi preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, cu cojocul pe umeri şi cântând din frunză a jale. Nu mai puţin de 13 primari PSD şi PNL au plecat la PD-L şi vor candida din partea acestei formaţiuni politice la alegerile din 10 iunie. Conform noii Legi electorale, cele mai mari şanse de reuşită le au primarii în funcţie, indiferent de partidul din partea căruia candidează. Cei doi lideri ai USL Suceava nu sunt atât de afectaţi de împuţinarea turmei de primari pe cât vor să pară. Altfel, aceştia nu ar contribui personal la victoria în alegeri a turmei baciului PD-L, Gheorghe Flutur.

La Rădăuţi, pesedistul Nistor Tătar a fost dat la o parte pentru a-i face loc proaspătului penelist Petru Carcalete, fiindcă aşa a vrut baciul PNL, Ştefan Alexandru Băişanu. Din motive pe care nu le voi analiza acum, şansele fostului pedelist Carcalete de a-l învinge pe primarul pedelist Olărean sunt de la zero în jos. În oraşul-comună Liteni, împotriva voinţei PNL, baciul PSD, Cătălin Nechifor, l-a făcut candidat la postul de primar pe Vasile Irinel Costan. Părinţii domnului Costan i-au botezat primarului pedelist Tomiţă Onisii una din cele două fete. Apoi, părinţii candidatului PSD sunt angajaţi ai Primăriei Liteni. Mai trebuie spus că fratele candidatului a câştigat bani frumoşi de la aceeaşi primărie, pentru nişte lucrări cadastrale. Vă daţi seama cum va lupta împotriva primarului Onisii candidatul Costan şi cum oamenii din Liteni, cunoscând legăturile existente între cei doi, se minunează când văd ce se întâmplă. Şansele ca Vasile Irinel Costan să-l învingă pe Tomiţă Onisii sunt de la zero în jos. Domnilor cu cojoace de oaie pe umăr Nechifor şi Băişanu nu le mai rămâne decât să-l caute pe Dragoş Juravle, care-i director în Consiliul Judeţean condus de Gheorghe Flutur, şi să-l întrebe cum a scris el cu oi pe dealuri „Bucovina”, în timpul unei vizite a lui Traian Băsescu. Cum de ce? Ca să scrie şi ei cu oi pe dealuri „Gheorghe Flutur”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numele baciului Flutur, scris pe dealuri de bacii Nechifor şi Băişanu.
 Vizualizări articol: 2440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Numele baciului Flutur, scris pe dealuri de bacii Nechifor şi Băişanu2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(10 apr 2012, 11:44:50
Erijat (cu aroganţă)-ntr’o portavoce fadă
Gh. Flutur şi-ar da şi mâna dreaptă pentru înc-un mandat
E disperat ! şi nu lasă , asta, să se vadă
( din păcate pentru el ) lui Băsescu cu totu-i subjugat

Se joacă de-a preşedintele acidulat al Consiliului Judeţean
Îi place să creadă (despre sine) că-i tare
Se dă cu unda apei , acum , jucând un rol viclean
Ignorând sucevenii ce mor din picioare

LIDERUL (se pare) că-i o-ntâmplare,nu e o alegere !
S-au răsturnat toate ( a dreq valori )
Campania bate la uşă cu o uriaşă neînţelegere
Cine-s “ăia bunii” şi cine-s trădători ?
1.1  RE: * trimis de
(10 apr 2012, 14:46:13
ai apărut vis urât? tocmai în săptămâna asta? Hm, cred că ţi-au dat drumul acasă cei de la psihiatrie să faci Paştele.
1.2  RE: * trimis de
(10 apr 2012, 16:55:36
Nu stiu ce ai impotriva lui ABCDAR si a versurilor lui dar probabil iti place sa citesti injuraturile si tampeniile scrise de unul sau altul si care nu au nici o legatura cu articolul.Ia ti prietenii si duceti va la psihiatrie ca acolo nu va da sa cititi versuri ,cred. Ma bucur ca multe ,,nume ..care nu stiau sa vorbeasca doar sa injure pe unul sau altul au fost barati.Bravo Monitorule nu lasa incultii sa pangareasca ziarul!!!!!
2.   Invidie trimis de
(10 apr 2012, 13:12:38
indiferent de critici, ce a facul dl.Flutur pt.judet, nu a facut nimeni din 1990 pina astazi......este usor a da verdicte, greu a face ceva folositor judetului......
2.1  RE: Invidie trimis de
(10 apr 2012, 21:24:06
DAR CE-A FACUT DOMNULE GHEORGHE FLUTUR PENTRU JUDETUL SUCEAVA, CATE FABRICI A CONSTRUIT IN CARE MUNCESTE TINERETUL? ITI ZIC EU, NICI UNA, TOTI MUNCESC SARACII IN STRAINATATE SI DUMNEATA TOT IL LAUZI PE FLUTUR? DA-MI UN SINGUR EXEMPLU, CE-A FACUT? FAC PENTRU EI DOMNULE CA IN REST NIMIC, ASA CA DACA ESTI MARE PLL-IST MAI TACI DIN GURA....
3.   Foiala mare frate pe la stanile politicii trimis de
(14 apr 2012, 18:39:56
Oriunde te intorci vezi peste tot fel de fel de oieri politici de ocazie care-si canta sambra membrilor de partid prin ocoalele circumscriptiilor electorale , doar doar o sa-i mai prosteasca inca odata pe oameni. Articolul prezinta credibil si corect , spuma acestor oieri , tagma bacilor de stane cu staif , ce-si adjudeca intaietatea in a castiga voturile bucovinene. Dupa modelul baciului humorean de acum cativa ani ce-si desfasura dex-ul mioritic pe dealul Bucsoaiei doar doar o sa-i deschida si al doilea ochi a lui basescu , venit sa-si ia branza de pe mioara deselata a democratiei , colegii de breasla de sorginte liberala si social democrata , cu pletele-n vant si cutitele la nojite se straduiesc sa implineasca pohta proprietarilor de vot. Greu de spus cum va fi cantata la alegeri Miorita , ca de atata lupta electorala si transpiratie partinica , bacii stapani de stani pdl,psd,pnc au inceput sa puta urat. Tocmai lucrul acesta ma deranjeaza la acesti baci care tabarasc peste noi cu argumente sa ne convinga ca totul se va schimba si vorba romanului " lasa ca o sa fie ghine".... si nu de acum ci de 20 de ani , care ne mint odata la 4 ani cu afise electorale apoi se bucura , cum spune "telectualul scolit " , "uite prostii cum citeste" , si noi ne trezim in toamna tot prostiti si cu mioarele violate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei