Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borcea, despre sentinţa din dosarul transferurilor: Nu am niciun fel de emoţii

Luni, 19 Martie 2012 (14:11:19)

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că nu are niciun fel de emoţii pentru sentinţă ce urmează să fie dată, marţi, de Tribunalul Bucureşti, în dosarul transferurilor de jucători, în care este incuplat, deoarece ştie că este nevinovat.

"Nu am niciun fel de emoţii pentru mâine, pentru că ştiu că sunt nevinovat. Oricum este un proces care va mai dura vreo trei ani, pentru că urmează apelul, iar apoi dosarul va merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a spus Borcea, luni, la externarea din Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cristian Borcea a afirmat că în urma operaţiei pe cord, la care a fost supus săptămâna trecută, îşi va delega atribuţiile către preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea. "În momentul de faţă eu sunt pe locul întâi, nu mai e fotbalul. Am vorbit şi o să mai vorbesc cu domnul Badea şi îi vor fi transferate din nou dânsului problemele clubului", a adăugat Borcea.

Oficialul dinamovist este dezamăgit de jucătorii echipei "alb-roşii" pentru înfrângerea din partida cu Sportul Studenţesc, scor 1-3, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, însă este convins că Dinamo va obţine cel puţin şapte puncte din meciurile cu Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi Rapid. "Cred că jucătorii nu ne vor mai da emoţii. Sunt dezamăgit de atitudinea lor, pentru că ştiau că am pierdut campionatele cu echipele mici. Am încredere în jucători şi conducerea tehnică. Sunt convins că vom lua minimum şapte puncte în următoarele trei meciuri", a completat Borcea.

Potrivit lui Borcea, postul antrenorului Liviu Ciobotariu nu este în pericol. "Ciobotariu va rămâne. Trebuie să fim anormali, bine, noi în România suntem anormali, să cerem demisia pentru că din 21 de etape, în doar două etape nu am fost pe locul întâi, iar acum suntem calificaţi şi în semifinalele Cupei României. «Ciobi» are susţinere cum nu a avut niciun alt antrenor de la Dinamo, nu doar din partea mea, ci şi din partea domnului Badea şi a domnului Săvulescu", a explicat Cristian Borcea.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost externat luni din Spitalul de Urgenţă Floreasca, la o săptămână după ce a fost operat pe cord.

Cristian Borcea a fost supus, în 12 martie, unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, fiind operat de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală, cel care l-a operat în august 2011 şi pe Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo.

Medicul Şerban Brădişteanu declara, joi, că starea lui Cristian Borcea este bună, face exerciţii uşoare pe bicicletă, primeşte vizite scurte, iar alimentaţia lui va fi prioritar bogată în legume, fructe şi brânzeturi.

Şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca l-a sfătuit pe Cristian Borcea să devină lacto-vegetarian şi să uite de emoţii la meciurile echipei Dinamo, cel puţin jumătate de an de acum încolo.

Cristian Borcea nu a ţinut cont de recomandările medicilor şi a urmărit, sâmbătă, meciul Dinamo-Sportul Studenţesc, scor 1-3, de la o fereastră a Spitalului de Urgenţă Floreasca. După meci, el a transmis către toţi dinamoviştii un mesaj prin intermediul site-ului oficial al clubului.

Preşedintele executiv al FC Dinamo avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară fiind strangulată de o punte musculară.

Marţi, Tribunalul Bucureşti urmează să anunţe sentinţa pe care o va da în cazul privind transferurile de jucători de fotbal. Pentru Cristian Borcea, acuzarea a cerut condamnarea cu executare în regim de detenţie către jumătatea maximă a pedepsei, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borcea, despre sentinţa din dosarul transferurilor: Nu am niciun fel de emoţii.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borcea, despre sentinţa din dosarul transferurilor: Nu am niciun fel de emoţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei