Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sulfina Barbu: Pe 11 iunie va începe numărătoarea inversă a trădării între PSD şi PNL

Președintele Organizației de femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, că pe 11 iunie, prima zi după alegerile locale, va începe numărătoarea inversă a trădării între PSD și PNL, USL fiind o alianță care a stat de la bun început "sub semnul fricii de trădare".

"OFPDL consideră că pe 11 iunie va începe numărătoarea inversă a trădării între PSD şi PNL. Şi vă spun lucrurile acestea pentru că fiecare colegă din teritoriu a venit şi cu o informare a situaţiei politice atât a PDL, cât şi a organizaţiilor din USL, în mod special PSD şi PNL. Vedem că de la începutul formării acestei alianţe, ea a stat sub semnul fricii de trădare. Care dintre cele două partide va trăda primul? Cam acesta a fost, dacă vreţi, obiectivul fiecăruia dintre partidele din USL", a afirmat Barbu, la finalul şedinţei Colegiului Director al OFPDL.

De asemenea, ea a arătat că începutul "disensiunilor între PSD şi PNL" este demonstrat de fapte concrete, cum ar fi discursul preşedintelui PSD, Victor Ponta, din Parlament, la învestirea Cabinetului Ungureanu, precum şi refuzul liderului PNL, Crin Antonescu, de a introduce în statutul partidului interdicţia de a colabora cu PDL.

"Discursul domnului Ponta din Parlament de la instalarea domnului Ungureanu, când PSD a transmis că a înţeles că doar printr-o colaborare cu actualul guvern poate să aibă o şansă să iasă din opoziţie. Cam acesta a fost mesajul, cam aşa traducem noi mesajul transmis de domnul Ponta în Parlament. Şi mai vedem că a venit şi rândul PNL pentru că, în mod surprinzător, cel mai mare critic al PDL, respectiv Crin Antonescu, a refuzat propunerea domnului Ponta ca cele două partide să îşi treacă în statut interdicţia de a colabora cu PDL", a spus Sulfina Barbu.

Totodată, ea a arătat că în unele situaţii particulare, la nivelul consiliilor local, s-au menţinut şi se vor menţine protocoalele de colaborare între PDL şi PNL.

"Nu este un secret pentru nimeni că în multe consilii din ţară s-au păstrat colaborări punctuale între PDL şi PNL. Ele nu au fost desfiinţate", a afirmat Barbu, adăugând că este posibil ca luni, după şedinţa Biroului Permanent al PDL, să fie anunţate protocoalele de colaborare la nivel local cu alte formaţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sulfina Barbu: Pe 11 iunie va începe numărătoarea inversă a trădării între PSD şi PNL.
 Vizualizări articol: 2712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Sulfina Barbu: Pe 11 iunie va începe numărătoarea inversă a trădării între PSD şi PNL1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROVERB trimis de
(19 mar 2012, 13:34:05
Cainii mor de drum lung si prostii de grija altora !
1.1  RE: PROVERB trimis de
(19 mar 2012, 21:02:21
Sulfamida Barbu e o gisca obosita.
2.   Comentariu trimis de
(19 mar 2012, 13:39:23
...pe 11 iunie o sa fiti trasi la fata ca tapul la PORTOCALE !...
3.   COMPLETARE trimis de
(19 mar 2012, 13:56:17
SULFINICO DRAGA,SUNT MARI PROBLEME DE MEDIU,IN JUD.SUCEAVA,INCA DE CAND ERAI ,,MINISTREASA'',SI ORICUM APARI PE O LISTA.VIITORUL ESTE CAM SUMBRU.
4.   @ monitorulsc trimis de
(19 mar 2012, 14:06:47
eu nu inteleg un lucru, de ce naiba stergeti comentariile??? nu e democratie in tara asta??? ce DRACU!!!
5.   Hhuooo!!!! trimis de
(19 mar 2012, 14:08:38
HUUUOOO HOTILORRRR!!! HHHHUUUUUOOOO HOTILORRRRRR, MAI VORBITI DUPA CE ATI SARACIT TARA ASTA SI ATI DUS-O CU 100 DE ANI INAPOI!!! HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
6.   Sulf!Puneti-va masca de gaze!Mediu toxic! trimis de
(19 mar 2012, 14:27:49
Imi place foarte mult cum pronunta Radu Mazare cuvantul "proasta"(persoana se stie).
7.   MILF ... și atât! trimis de
(19 mar 2012, 16:06:22
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
:-j
8.   Versuri.. trimis de
(19 mar 2012, 16:34:21
Foaie verde de sulfina,
Ca-s proasta n-am nici o vina,
De aici poate continua domnul ABCDAR ca eu nu prea am talent.
Insa acesta doamna ce vorbeste de tradare ,din cate imi amintesc eu a fost membra PSD . Deci stie foarte bine ce insemna tradarea !
9.   "Prezicatoarea" trimis de
(19 mar 2012, 17:05:22
Politicienii de "dreapta" nu sunt inzestrati doar cu "responsabilitate" (cum se lauda ei singuri) ci si cu darul prezicerii. Dna Barbu ne da ziua cand va incepe tradarea, pacat ca nu ne da si ora. Daca doar "printr-o colaborare cu actualul guvern PSD va avea sansa de a iesi din opozitie", atunci la ce bun sa mai votam? Eu credeam ca numai prin vot liber un partid "poate iesi din opozitie". Cu alte cuvinte, oricine nu "colaboreaza" nu poate ajunge la putere? Ma intreb ce se va intampla cu noi, ceilalti, in cazul in care PDL nu este votat (adica, nu "colaboram" cu ei)? Se va infiinta politia politica, sa ne "convinga" sa colaboram?
PS. Daca dna Barbu tot poate prevesti viitorul, pana in iunie, poate imi prezice si mie care vor fi numerele castigatoare la loto, pe saptamana viitoare...
10.   11 IUNIE ZI DE TRISTA AMINTIRE NATIONALIZAREA trimis de
(20 mar 2012, 08:18:29
11 iunie amineste de o zi in care s-a infaptuit nationalizarea principalelor mijloace de productie de regimul de trista amintire,acum asteptam cu sufletul la gura rezultatul alegerilor,cand speram ca se va terminma cu jefuirea Romaniei si s-ar putea sa se instaleze un guvern care sa priveasca spre cetatean si nu spre interese meschine de grup sau de clan.Ajunge cat s-a jefuit tara,cand nimic nu mai este al nostru,atat pe sol cat si in subsol.Nici in cele mai turburi vremi.nu s-au instrainat rezervele statului,titeiul.industria strategica,sarea,telefoanele,f etc.etc.
--Daca nici guvernul USL care preconizam sa conduca tara,nu va indeplini dorintele celor multi,atunci chiar nu mai avem scapare si meritam sa devenim o simpla colonie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei