Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Ungureanu îmi stârneşte solidaritate: încearcă să mai facă ceva, dar îi dă cineva peste mână

Joi, 15 Martie 2012 (16:52:05)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi stârneşte un sentiment de "solidaritate" întrucât "este singur acolo, mai încearcă să mai facă ceva, dar de fiecare dată îi dă cineva peste mână", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că nu l-a deranjat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a făcut public faptul că au vorbit la telefon, însă trebuia "să aibă curajul să spună tot".

"Acum, dacă începem să povestim la televizor, trebuie să avem curajul să povestim tot. Sigur că se poate supăra doamna Anastase sau doamna Udrea sau alte doamne ale domnului Băsescu. Dar dacă începem să povestim, eu zic să avem curaj. Eu nu am vorbit cu Guvernul, că am văzut un comunicat al Guvernului, pentru că nu m-a sunat Guvernul. Pe mine m-a sunat domnul Ungureanu şi am vorbit cu domnul Ungureanu. Dacă vrea să povestim în public, povestim, dacă nu, nu. Este foarte simplu", a spus Victor Ponta

Preşedintele PSD a mai afirmat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a încercat să facă schimbări, însă "nu l-a lăsat partidul".

"Asta este o problemă de can-can, dar este şi o problemă de principiu: primul-ministru Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu are şi atunci mai bine pleacă din funcţie. Pe domnul Blejnar a vrut să îl schimbe din funcţie şi nu a putut, că nu l-a lăsat partidul, pe domnul Duţă a vrut să îl schimbe şi nu l-a lăsat partidul, pe doamna Anastase ar cam vrea să o schimbe, dar nu este dânsul să decidă, pe doamna Udrea nici măcar nu poate să o roage să nu-l mai critice în public, să nu îl mai facă de râs, că nu ştie ce vorbeşte. Păi ori poate să conducă Guvernul, ori nu? Cu maghiarii este decizia coaliţiei, nu este a lui, dar el doar semnează. Cu CAS-urile a spus că le reduce, preşedintele a spus că să dea salariile înapoi, iar până la urmă a rămas ca preşedintele. La Consiliul European la Bruxelles nu participă. Înţeleg că s-a dus azi (joi - n.r.) doar într-o vizită, aşa cum putem merge cu toţii, însă important este să mergi să reprezinţi România la Consiliul European", a declarat Ponta.

El a mai spus că premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi stârneşte un sentiment de "solidaritate" întrucât "este singur acolo, mai încearcă să mai facă ceva, dar de fiecare dată îi dă cineva peste mână".

"Faptul că nu este lăsat de diverse doamne şi domni din PDL într-un fel îmi stârneşte o solidaritate cu domnia sa: este singur acolo, mai încearcă să mai facă ceva, dar de fiecare dată îi dă cineva peste mână. Dar va fi foarte greu până în noiembrie să ia nişte decizii importante pentru România, pentru că nu vreau în noiembrie să preluăm o ţară complet furată şi distrusă de doamna Udrea, de doamna Anastase, de domnul Blejnar şi de toţi ceilalţi", a spus Ponta, care a susţinut că şi-ar dori ca USL să preia o guvernare "aşa cum a preluat-o Adrian Năstase de la Mugur Isărescu, o guvernare cât de cât stabilă şi pusă într-o direcţie bună".

"Aşa cum s-a preluată în 1991 de la domnul Stolojan. Ori domnul Ungureanu nu poate să ne spună doar ce nu poate să facă, cred că e bine să ne spună şi ce poate să facă. Mă suni pe mine la telefon să te plângi de echipa ta, nu cred că pot să te ajut. Sunt dispus la dialog în interesul public, dar trebuie să şi poţi să faci ceva", a mai afirmat preşedintele PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Ungureanu îmi stârneşte solidaritate: încearcă să mai facă ceva, dar îi dă cineva peste mână.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Ungureanu îmi stârneşte solidaritate: încearcă să mai facă ceva, dar îi dă cineva peste mână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei