Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Ungureanu este ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL

Joi, 15 Martie 2012 (15:37:07)

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că premierul Ungureanu este ridicol când pretinde că mai este un fel de membru al PNL, el arătând că, din punct de vedere juridic şi politic, odată revenit la "civilie" şi nedepunând o cerere de reluare a calităţii de membru, nu mai are legătură cu PNL.

"În cazul Ungureanu, credeam că lucrurile sunt simple, anume că, odată revenit la civilie, ca să spun aşa, în politică, nu mai are vreo legătură cu PNL de vreme ce nu făcut solicitarea de a-şi relua calitateta de membru plin. Credeam că asta e intepretarea pe care, din punct de vedere juridic, politic, putem să o dăm cu toţii. Ungureanu e ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL", a spus Antonescu.

Liderul PNL a spus că nu înţelege de ce premierul Ungureanu a ţinut să-şi autodefinească în acest moment situaţia ca membru suspendat din PNL decât ca pe o încercare "jalnică" de a semăna confuzie şi de a lăsa loc la interpretări.

"De ce nu a făcut un gest minimal să spună că nu mai are treabă cu PNL sunt că e independent - asta eu nu o înţeleg decât în condiţiile unei încercări jalnice, minore, de a semăna confuzie, de a lăsa loc la intepretări. Mie îmi plac lucrurile simple, iar apartanenţa la un partid e un element definitoriu, fundamental de identitate. De ce ce aceşti oameni cultivă în chip aproape pervers aceste confuzii nu putem înţelege", a spus Antonescu.

El a arătat că este limpede faptul că Ungureanu a ales o cale politică diferită de la PNL şi a menţionat că e dreptul său să facă acest lucru.

"Faptul că Ungureanu a ţinut să reamintească sau să-şi autodefinească în acest moment situaţia ca membru PNL, fie şi autosuspendat, ne poate duce în situaţia, glumind, să-l chemăm la BPC să vedem ce are de gând, fie să formalizăm o stare de lucruri. Nu înţeleg de ce aceşti oameni fac în felul acesta lucrurile. E limpede că Ungureanu a ales o cale de carieră, de viaţă, de politică, total diferită de poziţia politică a PNL. E dreptul său, e normal, suntem în democraţie, nu e nici cea mai mică problemă", a spus Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Ungureanu este ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL.
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Ungureanu este ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei