Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2012 - Anul XVII, nr. 43 (4948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Udrea este un personaj de Caragiale - curat tupeu si superficialitate!

Miercuri, 22 Februarie 2012 (14:53:40)

Elena Udrea este este un personaj de Caragiale, la fel ca Roberta Anastase, susţine preşedintele PSD, Victor Ponta, pe blog, comentând astfel afirmaţiile liderului PDL Bucureşti potrivit cărora în perioada în care a fost ministru a votat în Parlament de mult mai multe ori decât cei doi lideri USL.

Într-o postare intitulată, "Despre vulgaritate şi prostie, sau când politica e doar tupeu şi superficialitate. Adica, despre Dna Elena Udrea!", Victor Ponta aminteşte că Udrea a declarat că ar fi votat în Parlament de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinti ai USL, pe care liderul PDL i-a numit "primii chiulangii ai ţării".

În replică, preşedintele PSD subliniază, că, potrivit Institutului de Politici Publice, Elena Udrea este pe primul loc la absenţe, iar el pe locul 17.

"Din păcate, dna Udrea este un personaj de Caragiale (ca şi dna Anastase, cea cu voturile ca steagurile lui Pristanda) – curat tupeu şi superficialitate!", scrie liderul social-democrat.

Pe de altă parte, el recomandă IPP să urmărească, în timpul protestului parlamentar al opoziţiei, câţi dintre parlamentarii puterii chiar vin la serviciu şi câţi dintre aceştia participă la vot.

"Una din mizele protestului nostru a fost să arătăm şi că majoritatea PDL există doar pe hârtie – în practică, ei îşi trec legile prin metoda Anastase. Şi, în timp ce noi mergem la Parlament, dar refuzăm să participăm la şedintele de plen, ei nu doar că lipsesc, dar dau vina tot pe noi pentru incapacitatea lor", mai afirmă Victor Ponta.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea scrie pe blogul personal că în perioada în care a fost ministru nu a primit indemnizaţia de deputat, că din acea postură a mers la Parlament şi a votat "de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL" şi că nu a făcut bani când a ajuns în politică.

"Sunt politicieni ai opoziţiei care vor să arate cu orice preţ că, pe lângă lipsa de respect faţă de Parlament şi cetăţenii care i-au trimis acolo, au şi o doză incontestabilă de prostie şi răutate gratuită. Pentru că există reprezentanţi ai USL care încearcă să-şi mascheze chiului nejustificat din Parlament prin diversiuni de cratiţă, fac precizarea că, aşa cum prevede legea, în perioada în care am fost ministru al Turismului şi apoi al Dezvoltării Regionale şi Turismului, nu am primit indemnizaţia de deputat şi multe dintre beneficiile care decurg din această postură. Am mai spus-o şi în trecut: spre deosebire de aceşti degrabă rumegători de vorbe goale, ale căror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea şi prostia, eu nu am făcut bani când am ajuns în politică", scrie Udrea, într-o postare pe blogul personal, intitulată "Despre vulgaritate şi prostie sau când politica e doar tupeu şi superficialitate".

Referitor la prezenţa sa la Camera Deputaţilor din postura de ministru, Udrea ţine să precizeze că a mers la Parlament şi a votat "de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta", pe care îi numeşte "primii chiulangii ai ţării".

"Faţă de aceste modele de moralitate îndoielnică, eu am înţeles că datoria de parlamentar este să îi reprezint pe cei care m-au trimis acolo, mergând la plen de fiecare dată când activitatea de la minister mi-a permis-o. Când văd însă câtă ipocrizie se ascunde în spatele vorbelor celor care în aceste zile chiulesc cu nesimţire, îşi încasează banii şi încearcă să-i prostească pe români, nu mă gândesc decât la ce blestem ar fi pentru ţara asta ca oamenii cei mai leneşi, cei mai superficiali, dar care compensează prin tupeu, să ajungă la putere", susţine deputatul PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Udrea este un personaj de Caragiale - curat tupeu si superficialitate!.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Udrea este un personaj de Caragiale - curat tupeu si superficialitate!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei