Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilie Năstase: Sunt ţigan român şi sunt mândru de asta

Marţi, 14 Februarie 2012 (19:07:41)

Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider al clasamentului ATP, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului La Stampa, că a fost mereu acuzat de faptul că este "ţigan", dar a precizat că se mândreşte cu acest lucru.

"Să-mi înfurii adversarii făcea parte din strategia mea. Am fost mereu acuzat că sunt ţigan. E adevărat, sunt ţigan român şi sunt mândru de asta", a spus Năstase.

Fostul tenisman a afirmat că sportivii joacă doar pentru ei. "Am jucat mereu doar pentru mine. Orice sportiv face asta. Trece şi peste propria mamă pentru o victorie. Patria, familia, sunt doar lucruri care se spun. E valabil pentru toată lumea. Dintotdeauna şi pentru totdeauna. Nu se va schimba nimic. Nu sunt cinic, încerc doar să fiu sincer", a precizat Năstase.

Ilie Năstase consideră că Jocurile Olimpice au ajuns o afacere: "Jocurile Olimpice au ajuns o afacere. Fotbalul şi tenisul nu există la JO. Atletismul şi gimnastica sunt cele mai curate sporturi de la Jocurile Olimpice".

Năastase a declarat că jucătorii de tenis din ziua de astăzi nu mai sunt interesaţi de spectacol. "Pe vremea noastră eram cu toţii prieteni. Acum, Djokovici, Nadal şi Federer nu se cunosc în afara terenului. Parcă sunt nişte maşini de făcut bani. În acest moment Djokovici este cel mai puternic, are forţă şi lovituri deosebite. Din păcate, niciunul nu joacă pentru public", a spus Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Năstase: Sunt ţigan român şi sunt mândru de asta.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Năstase: Sunt ţigan român şi sunt mândru de asta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei