Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În centrul Sucevei

BMW-ul liberalului Constantin Harasim, avariat intenţionat în două rânduri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoturismul BMW seria 7 al penelistului Constantin Harasim, fost şef al Gărzii de Mediu Suceava, a fost avariat în două rânduri, la adăpostul întunericului, în plin centrul Sucevei.

Poliţia a fost sesizată despre caz acum două zile, când păgubitul a anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică persoane necunoscute i-au distrus una dintre oglinzile retrovizoare ale maşinii parcate pe strada Ştefan cel Mare, în zona Palatului Administrativ.  

La faţa locului s-a constatat că oglinda dreapta a maşinii era ruptă, carcasa fiind găsită pe carosabil, la aproximativ doi metri. Lângă maşina lui Harasim, un alt autoturism avea şi el oglinda ruptă, însă păgubitul a refuzat să depună plângere.

În cazul BMW-ului lui Constantin Harasim prejudiciul a fost evaluat la suma de 4.000 de lei.

Contactat telefonic, Constantin Harasim ne-a declarat că aceasta este deja a doua faptă de distrugere asupra maşinii sale: „Înainte de episodul cu oglinda retrovizoare, în noaptea de joi spre vineri mi-am găsit numărul de înmatriculare rupt şi aruncat. În ambele cazuri s-a acţionat cu violenţă, pentru a provoca distrugeri. Cred că este vorba de tineri teribilişti care îşi petrec timpul pe la localurile din zonă. Am înţeles că există şi nişte imagini de la camerele de supraveghere şi sper ca poliţia să-i identifice pe autori”.

Harasim este de părere că nu este o acţiune de răzbunare directă împotriva sa, mai ales că a fost vizată şi o altă maşină, considerând totuşi faptele acte de huliganism periculoase, care trebuie stopate de către poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW-ul liberalului Constantin Harasim, avariat intenţionat în două rânduri.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
BMW-ul liberalului Constantin Harasim, avariat intenţionat în două rânduri4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   REMEMBER trimis de
(14 feb 2012, 14:13:21
IN 2009,FOSTA ,,MARE CAPETENIE DE MEDIU'' ,SE SMIORCAIA IN ZIARUL ,,GHIMPELE'' CA SALARIILE CELOR DIN ACEASTA IN STITUTIE,SUNT IN JUR DE 1000 RON.MAI SPUNEA CEVA DESPRE SPORURILE DE PERICULOZITATE SI DESPRE TOXICITATE.DESPRE SPAGI,NIMIC.DESPRE REZULTATELE ANALIZELOR PRIVIND POLUAREA PE SUHA SAU SUCEAVA,NIMIC.NICI DESPRE ACETOCIANHIDRINA SAU PERICOLUL DIN FOSTELE PERIMETRE MINIERE,NIMIC.DE CE II INSPAIMANTA PE MULTI,CEI IMPLICATI,SECETA F.MARE SAU TOPIREA BRUSCA A ZAPEZII,MAI ALES IN ZONELE CU CARIERE MINIERE???
TOTUSI, LA ASTFEL DE SALARII,DE UNDE BMW???
1.1  RE: REMEMBER trimis de
(14 feb 2012, 14:29:09
Cica a avut o mostenire de la o matusa! hahaha
2.   .....pt.Monte trimis de
(14 feb 2012, 18:00:12
Tu nu stii sa scrii cu litere mici? Incearca sati citesti tu prostiile sa vezi cat e de usor! Nu esti deloc mai smecher daca sacii cu lit.mari,ci mai tont pari.
3.   Pt. FILAJ trimis de
(14 feb 2012, 20:18:59
Pentru tine este greu de citit pt.ca stai cam prost cu limba romana.Mai pune mana pe carte si-ai sa intelegi si textele scrise corect!
4.   Monte trimis de
(15 feb 2012, 09:49:25
te rugam sa scrii cu litere mici.. are dreptate filaj ..de data asta...cand vad comenturi de la ytine nici nu le citesc.. si manucop..chiar stiu sa citesc... am reusit sa termin si clasa a 4-a....deci MONTE te rog sa scri cu litere mici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei