Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Continuă

Protestatarii de la Suceava au scandat pe ninsoare: Aţi propus modernizare, poporul cere de mâncare!

Câteva zeci de protestatari s-au adunat şi aseară în faţa Palatului Administrativ din Suceava, în pofida ninsorii abundente şi a frigului, scandând lozinci antiprezidenţiale şi împotriva coaliţiei de guvernare, şi au strigat "Aţi propus modernizare, poporul cere de mâncare!".

Protestele din faţa Palatului Administrativ, începute în urmă cu o lună şi continuate seară de seară, în ciuda ninsorii şi a gerului, au continuat şi aseară, când, deşi ningea abundent şi erau minus 13 grade Celsius, câteva zeci de oameni au scandat din nou lozinci antiprezidenţiale şi au cerut alegeri anticipate.

Manifestanţii au scandat "Aţi propus modernizare, poporul cere de mâncare!", "Vrem cianură pentru dictatură!", sau "Băsescu, nu uita, puşcăria-i casa ta!", dar au cântat şi "Vine, vine primăvara şi-o să iasă toată ţara!".

Oamenii susţin că vor ieşi în fiecare seară în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta, indiferent de vreme, până când va demisiona actuala putere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protestatarii de la Suceava au scandat pe ninsoare: Aţi propus modernizare, poporul cere de mâncare!.
 Vizualizări articol: 2039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Protestatarii de la Suceava au scandat pe ninsoare: Aţi propus modernizare, poporul cere de mâncare!3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 11:08:35
acesti oameni nu ne reprezinta nici pe noi cetatenii si nici interesele noastre. acesti oameni reprezinta usl-ul si interesele lor
1.1  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 11:11:30
Nu ştiu cine a răspândit moda ... cum şi când
Da’ omu “modern” e “şobolan de net”
Unii sunt veterani ( déjà ) .. au “carnet”
Şi-i găseşti pe facebook adesea , socializând

Îşi dau importanţă , se văd mari ( în oglindă )
Împroaşcă cu noroi în stânga ( cinventând despre USL )
Ar împroşca şi-n dreapta da’ le e frică … de ce ?
( o fac pozând “imparţiali” , nimeni să nu se prindă )

În celula casei lor au o singură lumină
E lumina de la monitor ( + lumina băsismului din inimă )
D’aia speranţa de normalitate ( pe net ) e minimă
Fiindcă citeşti da’ nu eşti citit … şi nu ştii , la sfârşit,cine-i de vină

1.2  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 11:28:32
Mananci "rahat" , "cetateaninonest" , esti un bun pupinkurist a vreunui sus pus. Oamenii scandeaza ce-i doare , pe tine daca nu te doare nimic , ciocu mic , e mai bine , nu de alta dar sa nu te ia durerile de cap degeaba .
De mult zic ca trebuie sa sa intample ceva cu tara asta ca nu se mai poate asa , prea mare bataie de joc , si cel mai grav este ca greul si bataia de joc se resimte cel mai tare clasei de jos , a celor amarati si batuti de soarta . Cui sa spui ? Tu nu vezi ca nu ai cui sa-ti plangi oful ? Cu Ceausescu era extraordinar de bine . Asa cum erau comunistii dar la necaz sareau in ajutor. Nu aveai casa ? iti dadea casa , fara sa mai vorbesc de munca . Toata lumea muncea iar cel care era prins fara munca il ducea la canalul Dunare Marea Neagra . Cand te oprea un militian pe strada , nu te intreba de buletin ci de legitimatie sa vada daca muncesti sau nu. Cati oameni ai strazii ai vazut pe timpul lui Ceausescu ? Ai vazut tu centre sociale sau cantine sociale ? Daca crezi ce spui sau gandesti esti un berbec . Acesti oameni care stau in strada reprezinta necazurile si durerea natiunii . Cand a venit dupa revolutie Anghel Rugina si a vorbit la tv cum trebuie facut ca tara sa mearga inspre bine , cum se face reforma monetara etc , ce-au facut ai nostrii ? l-au fugarit pe motiv ca el nu are ce da lectii pt ca nu a mancat salam cu soia si ca noi nu ne vindem tara la straini . ........si uite ca hotii care ne-au condus au vandut tot la straini , sa nu vorbim doar de marele companii care aduceau bani cu carul la buget , petromul , telefonia , energia samd .
1.3  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 11:40:16
toti oamenii sunt nrmultumiti de ceva. asta e natura umana. Insa oprirea dezvoltarii si inlocuirea unor oameni ce fac asta, cu unii ce vaor da ajutoare sociale e o mare prostie, o idee mai mult decat comunista. Dezvoltarea va duce de la sine conditii mai bune pentru cetateni, si orice om cu cap pe umeri si cu un anumit intelect ar sustine dezvoltarea durabila a judetului.
1.4  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 14:14:27
pt TUNEUP82: pai daca era asa de bine pe timpul lui Ceausescu, Casa, Bani s.a.m.d, de ce mama naibii l-ati dat jos si impuscat ca pe un caine.( aici ma refer la partea revolutionara si nu la lovitura de stat). Cand ai bani si casa fara sa te stresezi ai anumite libertati restrictionate, daca tre sa muncesti pt casa, ai cu totul alte libertati. Asta e....... cum spunea cineva mai sus, nemultumirea face parte din natura umana.
1.5  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 14:31:23
Pentru asa zisul cetatean onest (sau Orest?)
Bai individ, mare dreptate ai cand spui ca acesti oameni nu reprezinta nici pe PDL-isiti nici interesele lor. Stie Flutur ce ai scris? Vezi ca iti ia indemnizatia de litera.
1.6  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 16:42:16
si stii cine a vandut rompetrolul, romtelecomul si restul loRiti spun eu usl-ul. iar acesti protestatari sunt " salariatii " usl-ului. sunt platiti. eu nu am zis ca oamenii nu sunt si oameni suparati pe intreaga clasa politica. dar cei ce protesteaza acum in fata prefecturii SUNT PLATITI DE USL!!!!!!!!!!
iliescu si ai lui au facut marea " privatizare" au vandut tara?
1.7  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 21:25:18
Bai nea caisa de CRISTIASACHI cine naiba dezvolta tara asta?? Basescu,Roberta,Flutur,Udrea,V
Vai de mama noastra atunci. Cu absolut nimic nu sunt mai buni Ponta sau Antonescu dar nu incerca sa-mi spui ca gasca asta de portocalii fac ceva cu gandul la tara ca ma buseste rasu!!!!
2.   * trimis de
(14 feb 2012, 11:09:17
În societate e vânzoleală ca-ntr’un furnicar
E ca la o revoltă a ţânţarilor inima românească
E suferinţă şi-n Suceava cum Flutur nici n-are habar
El ştie doar gardul ( + presa ) .. să-l vopsească

Într-un nor toxic al deznădejdei e românu’
Şi ( totuşi ) în presă nu se oglindeşte disperarea
Unii-şi urlă nedreptatea de li se-negreşte plămânu’
Altu’ se uită la”ştiri mondene” ( ba ar mai vrea şi reluarea )

Te crezi singur , te vezi agitat ca un pepsi
Crezi că altu-i fericit , nu-i vezi obida
Te ţin ( prin manipulare ) într-o bulă , zăbăloşii
Flutur e cu "fluturii" , TU eşti omida

3.   USL plateste protestatarii trimis de
(14 feb 2012, 11:13:44
Se putea ca USL sa lase somerii/pensionarii sa stea in casa la minus 13 grade? Le-a promis oamenilor cativa banuti, pentru a fi putina galagie si in orasul nostru. Rusine USL! Poporul a cerut demisia guvernului, iar acestia au ascultat poporul.
3.1  RE: USL plateste protestatarii trimis de
(14 feb 2012, 16:49:20
usl-istii n-au simtul ridicolului in ei. n-au simtul realitatii. n-au rusine, n-au scrupule, n-au nimic.
4.   Can-can trimis de
(14 feb 2012, 11:18:01
se pare că foamea după ciolan e mai greu de suportat decât frigul! aveţi răbdare că acuşi ies urzicile şi o mai duceţi până la alegeri.
5.   Pt CETATEANULONEST trimis de
(14 feb 2012, 11:50:15
Esti intratat de redus intelectual incat sa nu te poti reprezenta pe tine insuti ?! Simti neaparat nevoia sa te raliezi la un anumit grup, fie el si politic ? Nu te-ai gandit ca poate oamenii aceia nu reprezinta pe nimenea, ci doar isi prezinta supararea lor ?!
6.   Mda,multi destepti trimis de
(14 feb 2012, 13:18:52
Spune si tu mai asta Gerula,tu esti butoi de prost,s-au naivul perfect?unde ai vazut tu,in scurta ta existenta pe meleagurile orasului unde traiesti,Gheorghe sta cu Ileana,Ion si Maria la o cana de cicoare,si dintro data nemultumiti ca nu au cafea,se gandesc ei sa protesteze,si uite asa isi trag cojoacele pe ei,si hop in gura mare,jos guvernul:)uite un sfat,intalnestete,cu Poiata Monitorului (ABCDAR)o m-ai puneti de-o rama,ca dupa rimele lui expirate,probabil are nevoie de inspiratie,:*
6.1  RE: Mda,multi destepti trimis de
(14 feb 2012, 14:44:11
Doar "Puterea" (fie ea nazista, psd-ista, pdl-ista sau o alta) arata dispret fata de semenii lor. Invata ce inseamna democratia si libertatea de expresie, prietene!
7.   Vine ,vine primavara trimis de
(14 feb 2012, 13:37:36
tristul adevar.pensionari cu pensie de 600lei,ce spuneti ,le ajung banii de mancare pentru o luna?psd a scos oamenii la pensie la varsta de 52 ani,cu pensii frumoase marindu-le anual,iar pdl nu a facut decat absortie fonduri nerambursabile pentru bal la botosana ,sa fure bani pe orice cale ,iar poporul e muritor de foame.salarii de 700 lei si pensii de 600.sa traiti bine
8.   COMPLETARE trimis de
(14 feb 2012, 14:20:46
FABRICILE LE-ATI FURAT,MAI MANCATI SI UN.....,,SPANAC''!
9.   Opinie trimis de
(14 feb 2012, 14:54:21
AMINTITI-VA CATI OAMENI IESEAU IN STRADA IN PRIMELE ZILE 400-500.CUM AU APARUT PE ACOLO NECHIFOR,DONTU,BAISANU,ETC.CU PAHARUTELE DE CEAI,AU RAMAS CATIVA 10-15 ,PLATITI CU 50 LEI PE SEARA.
10.   Niste pupincurist manevrati politic trimis de
(14 feb 2012, 17:45:23
Dupa faza cu acta cand ati scandat impotriva celor care scandau STOP ACTA s-a vazut clar ce haita de manipulati politic sunteti, mi-e greata de politica p**** din ROMANIA.
PSD = PDL aceeasi soi de oameni!
11.   Daca ar veni sfirsitul lumii!! trimis de
(14 feb 2012, 18:14:46
Numai Dumnezeu ne mai poate scapa de mafia si de hotii care conduc tara asta de 20 de ani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei