Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pesimism

PSD Suceava nu crede în „bezelele” lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni resping „bezelele” pe care democrat-liberalii le-au trimis în ultima perioadă PSD şi liderului naţional, Victor Ponta. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a făcut referire la cuvintele frumoase adresate de prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, PSD şi lui Victor Ponta, după discursul acestuia din Parlament la învestirea noului Guvern, declarând ferm că nu este cazul ca democrat-liberalii să le facă ochi dulci social-democraţilor. Cel care are nevoie de lăudători, a spus Nechifor, este PD-L şi nu PSD. 

Nechifor a declarat: „Am văzut un comentariu al lui Gheorghe Flutur care, aşa, peste noapte, s-a apucat să laude PSD, să vorbească foarte bine despre Victor Ponta. Nu avem nevoie de  astfel de laudatio de la domnul Gheorghe Flutur. Cred că PD-L are nevoie de astfel de lăudători, pentru că e într-o situaţie dificilă. Noi nu avem nevoie de pedelişti care să ne facă acum vorbe dulci, ochi dulci ţinând cont de faptul că până acum două-trei săptămâni Victor Ponta era catalogat, ca, de altfel, şi eu, de către Gheorghe Flutur ca fiind imaturi, copii mici care se joacă. Iată că nu suntem copii mici, suntem oameni maturi, echilibraţi şi care demonstrăm că în momentele dificile putem fi mult mai înţelepţi decât unii ar vrea să creadă”.

 

Milici: „Invitaţia la dialog şi unitate ar trebui să coboare şi la nivelul Consiliului Judeţean”

La rândul său, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici,  a ţinut să sublinieze că PD-L este adversarul politic al Uniunii Social Liberale şi i-a transmis lui Gheorghe Flutur că dacă vrea să fie credibil, să-şi schimbe mai întâi comportamentul faţă de reprezentanţii opoziţiei din Consiliul Judeţean şi faţă de primarii PSD şi PNL.

Milici a declarat: „USL nu crede nici o clipă în bezelele lui Gheorghe Flutur. Dacă domnul Flutur găseşte cuvinte de laudă pentru PSD şi pentru domnul Ponta în plan naţional, invitaţia la dialog şi unitate ar trebui să coboare şi la nivelul Consiliului Judeţean. În momentul în care domnul Flutur şi echipa sa de consilieri judeţeni nu va mai nedreptăţi flagrant localităţile unde edilii sunt de la USL, atunci vom considera că în CJ există colaborare în interesul sucevenilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava nu crede în „bezelele” lui Flutur.
 Vizualizări articol: 1445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD Suceava nu crede în „bezelele” lui Flutur3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(14 feb 2012, 11:13:27
Aleatoroscopul doctorului Flutur prezice :
Vom avea o Bucovină mândră ca o floare !
E rău intenţionat suceveanul care zice
Că-n administraţia mea corupţia e mare !

V-am dat ouă , pârtii ..v-am dat-o şi pe Udrea
Vă aduc Lumina (sunt , aşadar , şi popă )
E-adevărat .. Luftinger mi-a rotunjit averea
Şi (deasemenea adevărat) sunt cu o(‧'''‧)o interlopă

..............................

Iconoplastul exhaustiv al vremurilor băsiste
A transformat rutina-ntr-un fonfleu politico-social
Iar jurnalismul de stână prin ştiri epigrafiste
Pune adevăru-n umbră informându-ne .. “parţial”

1.1  RE: * trimis de
(14 feb 2012, 11:45:29
Discursurile lui Nechifor parca sunt inspirate din randurile scise de ABCDAR. Oricum trebuie sa dea mult din coate sa ajunga macar la jumatate din nivelul lui Flutur
1.2  RE: * trimis de
(14 feb 2012, 15:12:07
alo, abcdar, articolul asta este despre nechifor,parca nu pupai in c.. pe nimeni. nu te-am vazut niciodata sa criticii uslasii? zic si eu asa, ca te dadeai apolitic .
1.3  RE: * trimis de
(14 feb 2012, 17:38:05
păi ,,zici şi tu aşa'' fiindcă eşti rău intenţionat până la putreziciune(evit să-ţi spun că eşti prost,de fapt) .. UNDE AI VĂZUT TU , IN CE ŢARĂ , CĂ OPOZIŢIA E VINOVATĂ PENTRU CE FACE PUTEREA ? ( putere care dirijează TOT de aproape ... sunt 10 ani , acuşica )
p.s. e incredibil tupeul băsist ! incredibil ! mare cât tot omătul din Europa (sau , poate mai mare )!!!
1.4  RE: * trimis de
(14 feb 2012, 23:18:36
„bezelele” tale sunt cele mai tari Ovidiu ! imi place cum scriilaughing. pacat ca esti angajat la nechifor asta si trebuie sa ii compui rime..
2.   Nechifor, mai bine taci! trimis de
(14 feb 2012, 12:20:29
Si din avion se vede diferenta dintre Flutur si Marza. Marza nu8 a facut nimic in 20 de ani si acum ii este ciuda pe Flutur ca a reusit sa faca atatea pt. Suceava. Nechifor nici in 2000 de ani nu o sa fie nici 1% din Flutur. Cel mult, Nechifor se poate compara cu Marza...
2.1  RE: Nechifor, mai bine taci! trimis de
(14 feb 2012, 17:40:35
păi nu-l vota pe Mârza ! auzi la el ?! fiindcă eu nu-l voi vota pe Flutur ! ( care l-a depăşit cu mult pe Mârza în tot ce-nseamnă grandomania politico-sdministrativă) şi uite ce echilibru perfect s-a creat , vezi ?
3.   Suptil trimis de
(14 feb 2012, 12:33:32
Ne-am saturat sa tot dai din clantza..
4.   .......... trimis de
(14 feb 2012, 14:02:51
Nu e nevoie sa creada el:)),se vede cu ochiul liber ca Flutur a realizat ceva,si cetatenii vad!
5.   A facut pipi ...pe olita sau pe el!!! trimis de
(14 feb 2012, 16:35:04
Am vazut initiativa comunista cu oile pe deal,flutur se pricepe la saritura peste gard,am vazut autostrada care leaga suceava de bucuresti si autostrada spre ardeal in mandatul domnului flutur,am vazut gazul metan la cimpulung si vatra dornei,am vazut craciun in bucovina care pina la venirea lui flutur nu au mai avut parte de asa ceva,am vazut gropi in soselele inaugurate de flutur,am vazut chiolhanuri in mandatul domniei sale,am vazut padurile rase de pe fata pamintului in tot judetul,am vazut fermele care fac export la produsele din carne de porc(fabricat a' la flutur),am vazut aeroportul international suceava,am vazut portile iadului de la HUMOR tot a lui flutur....si mai vad saracia judetului si lipsa locurilor de munca...NU UITA CA FLUTURAS face parte si este partas la deciziile celor care au taiat salariile si pensiile,...observ ca face comparatii cu statele civilizate numai ca in statele europei,nu s-au inchis spitale...nu s-au inchis scoli..nu au fost oameni concediati...dar in gindirea fostului taietor de lemne al judetului SUCEAVA...NU EXISTA TERMENI DE COMPARATIE!!! VA MAI INTREB CIT VA PLATESTE pdl PENTRU FIECARE LIMBA DATA UNUI ARTICOL DE PRESA???

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
5.1  RE: A facut pipi ...pe olita sau pe el!!! trimis de
(14 feb 2012, 16:51:40
uite daca tot esti asa informat , spune-mi te rog ce-ai vazut facut de marza.
6.   Ba Flutur fa odata groapa aia de gunoi. trimis de
(14 feb 2012, 16:47:01
Mai, tu nu vezi ca ai moaca de playboy, profiti ca astia sunt dusi cu pluta pe zapada, il ai pe sefu` care vorbeste ca un procuror de paie, iar nulitatile la voi impreuna cu tine exceleaza. Cu ce naiba sa te afisezi la locale si parlamentare, asta-i dilema tuturor sucevenilor. Parerea mea e ca din tot tortul care-l afisati pentru viito,r nu are valoare decat Dontu, iar la liberali, Vornicu. Nu ati avut tupeul sa bagati oameni noi si de valoare profesionala ca sa nu ramaneti fara cascaval. Cum mai arata cascavalul in ziua de azi? Probabil ca efect, e colesterol si fata de purcelus ce se vede in poza.
7.   Tata oii trimis de
(14 feb 2012, 16:52:13
Iniţial Flutur a vrut să scrie cu oi chiar numele preşedintelui dar acesta a aflat."Gheorghiţă,ai facut-o de oaie!" Şi a pus Bucovina.
8.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 17:14:47
nu cred ca e nimic rau in asta domnule Nechifor???de unde si pana unde credeti ca partidele nu au voie sa dialogheze intre ele??? eu una nu cred ca e ceva rau ...si cu faptul ca doar pdl are nevoie de lauda pt ca ziceti ca se alfa intr-o perioada grea....poate deoarece ,voi opozitia ati pus bete in roate si s-a ajuns tocmai aici asa ca lasati la o parte criticile si nu incercati sa va mai dati cocosi
9.   ... trimis de
(14 feb 2012, 22:54:30
dialogul intre putere si opozitie este absolut necesar, mai ales intr-o stare de criza p5recum cea in care se afla Romania in momentul acesta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei