Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

PSD Suceava are propriul comitet pentru situaţii de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că social-democraţii sunt dispuşi să-şi ofere ajutorul în situaţia în care în judeţul Suceava ar fi afectat de ninsori puternice şi viscol.

Nechifor a arătat că PSD Suceava are propriul comitet pentru situaţii de urgenţă, format din membri de partid care au fost prefecţi sau subprefecţi, precum şi din consilieri judeţeni şi primarii PSD din judeţ, pregătiţi în orice moment să intervină în situaţia în care li se va solicita sprijinul.

Cătălin Nechifor a făcut un „apel transpartinic” la prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, să convoace încă de pe acum Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la care să fie invitaţi şi social-democraţii, pentru a da o mână de sprijin.

„Vreau să le spun că la Suceava că suntem la dispoziţie, suntem pregătiţi cu oamenii pe care îi avem, cu experienţă în administraţia publică locală şi putem să fim şi noi folosiţi în situaţia în care apar fenomene complicate”, a subliniat Nechifor.

El a precizat că, deşi până în momentul de faţă în judeţul Suceava nu au fost probleme grave create de ninsorile abundente sau de viscol, „mă aştept ca în perioada următoare să avem schimbări de vreme”. El a arătat că în situaţia în care judeţul Suceava va fi afectat de ninsori şi viscol sau în situaţia producerii de inundaţii în urma topirii zăpezii, social-democraţii sunt pregătiţi să intervină a-i ajuta pe cei afectaţi de calamităţi.

Cătălin Nechifor a declarat că atât el, cât şi mai mulţi membri ai PSD Suceava au experienţa intervenţiilor în situaţii de urgenţă, în condiţiile în care au intervenit pentru a-i ajuta pe sucevenii afectaţi de inundaţiile produse în anii anteriori.

„Noi suntem la dispoziţie. Putem să venim şi noi cu ceea ce ne pricepem, inclusiv cu munca noastră, pentru a putea preîntâmpina situaţiile de urgenţă negative care ar putea să apară în viitorul apropiat”, a spus Cătălin Nechifor, care a mai adăugat că „suntem un grup important de consilieri judeţeni, de oameni care au făcut administraţie publică şi de primari ai PSD care deja suntem într-o stare de comunicare şi încercăm să ne ajutăm reciproc. Apelul nostru este unul la colaborare. Nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere uman, pentru a încerca să salvăm împreună ce se poate salva”. Nechifor a arătat că PSD Suceava va avea responsabili pentru situaţii de urgenţă în fiecare localitate a judeţului, astfel încât să existe o comunicare eficientă în situaţia apariţiei unor probleme.

 

Nechifor a anunţat că donează indemnizaţia de deputat pentru sinistraţii din Vrancea

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a anunţat că indemnizaţia de deputat pentru luna februarie o va dona pentru sinistraţii din judeţul Vrancea. El a spus că va avea o discuţie şi cu ceilalţi parlamentari PSD de Suceava, astfel încât aceştia să-i urmeze gestul.

Liderul PSD Suceava a mai anunţat că social-democraţii suceveni au demarat o campanie de strângere de ajutoare, lemne de foc şi alimente pentru persoanele din localităţile din judeţul Vrancea afectate de ninsori şi viscol. Cătălin Nechifor a precizat că sucevenii care vor să facă donaţii pentru sinistraţii din Vrancea se pot prezenta la sediul PSD Suceava.

În acelaşi timp, vicepreşedintele PSD Fălticeni, Cătălin Coman, a anunţat că social-democraţii din acest oraş organizează o colectă de ajutoare pentru persoanele afectate de ger, ninsori şi viscol. El a spus că donaţiile se pot face în fiecare zi, între orele 9:00 şi 14: la sediul PSD Fălticeni din strada Maior Ioan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava are propriul comitet pentru situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava are propriul comitet pentru situaţii de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios? trimis de
(14 feb 2012, 11:26:22
şi unde ţineţi acest comitet? în faţă la biserica catolică de la 18 la 19 fără-un sfert? mai bine ospătarule ţi-ai lua clica să-i dai o mână de ajutor psd-istului de la Vrancea că ăla are numai beţâvani adormiţi prin troiene. nu-ţi bate capul cu sucevenii că ne descurcăm fără tine în caz de viscol. iar poanta asta cu ajutoare e de tot rahatul, şi din partea pdl şi din partea usl. adică ăia au cămara goală şi s-au rugat să-i înzăpezească să le ducă toată ţara mâncare, apă şi lemne. nu cumva vor să le f***m şi nevestele?
1.1  RE: Serios? trimis de
(14 feb 2012, 12:26:29
Care indemnizatie ca el este in greva!La munca daca vrea sa doneze bani.
1.2  RE: Serios? trimis de
(14 feb 2012, 12:39:04
cucoană, dacă eşti tare-n clanţă comentează-n dreptul tău că miroşi a proastă de la distanţă!
2.   Ajutoare... trimis de
(14 feb 2012, 12:26:52
Decat sa strige aceleasi lozinci in fata la biserica catolica, mai bine ar merge la dat zapada in catunele inzapezite!
2.1  RE: Ajutoare... trimis de
(14 feb 2012, 13:45:51
Corect!
3.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 13:11:00
Mai bine ar investi intr-un comitet pentru situatii de urgenta pentru partidul lor, ca e pe duca...
4.   ................. trimis de
(14 feb 2012, 13:47:47
Daca tot se lauda atat,sa vedem fapte ca se mobilizeaza,de vorbe suntem satui!
5.   La munca nu la greve si palavre trimis de
(14 feb 2012, 14:12:06
Si in afara de apeluri si comentarii ce fac concret? Ca la caterinca incep sa devina experti.
6.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 17:26:50
sa vorbim la drept acum ,chiar aveti nevoie de asta..poate asa va mai civilizati si voiun un pic..ca nu stiti decat sa-i vorbiti de rau pe cei la putere...rusine voua...
7.   ... trimis de
(14 feb 2012, 23:02:30
unde anume se afla acest "comitet" al Psd?....in acelasi loc cu protestatarii?
8.   ............. trimis de
(15 feb 2012, 12:55:22
Ar trebui sa-si constituie un comitet de urgenta in propriul partid Psd!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei