Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au declanşat o amplă campanie de strângere de ajutoare umanitare pentru  familiile grav afectate de viscol şi ninsori din judeţele Vrancea şi Buzău. Liderii zonali ai PD-L au primit misiunea de a mobiliza toţi membrii şi simpatizanţii, astfel încât ajutoarele să fie colectate până la finele acestei săptămâni. Potrivit secretarului general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, cel care va coordona întreaga operaţiune de colectare a donaţiilor ce vor veni din partea membrilor PD-L din judeţ, convoiul umanitar care va pleca spre sinistraţii din sudul ţării va fi compus din 14 TIR-uri. Maşinile vor pleca din Suceava imediat ce va fi ridicată avertizarea cod portocaliu de ninsori pentru judeţele din sudul ţării.

Ioan Bălan a declarat: „Iniţiativa aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a fost recent în zonele respective şi a văzut care este necazul oamenilor şi mai ales de ce anume au nevoie. Membrii PD-L contactaţi de noi până acum şi-au exprimat întreaga disponibilitate pentru a ajuta oamenii din zonele afectate de zăpadă. Suntem bucuroşi că în felul acesta îi putem sprijini pe cei care cu adevărat sunt necăjiţi. Nu uităm că atunci când judeţul Suceava a fost sub ape, am primit sprijin din toată ţara. Este momentul ca membrii PD-L Suceava să se mobilizeze şi să dea dovadă de solidaritate cu cei aflaţi în cele două zone”. Bălan a precizat că la sinistraţi vor ajunge alimente neperisabile, lemne de foc, câteva zeci de tone de cartofi şi preparate din carne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 1708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Amplă campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi declanşată de PD-L Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 11:59:06
o adevarata nesimtire sa umbli cu miloaga la unu si la altu sa ajute niste oameni carora le-ai furat din buget banii care trebuiau folositi in sprijinul acestora,le/ai luat si minimele surse de venit pentru traiul de zi cu zi,nu ai luat din timp masurile ce se impuneau pentru a nu se ajunge in aceasta situatie.parca mai ieri tipau ca statul nu
tine asistati social dar umbla cu cersitul pe la populatia "in putere" pentru a/si face mai mult campanie electorala decat sa ajute pe acei oameni napastuiti de soarta.
1.1  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 12:31:05
o initiativa laudabila.
1.2  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 13:59:38
Cum poti sa critici asemenea initiatice. Toate lucrurile bune se fac numai din interes, numai pentru imagine? Nu e asa. daca cei ce au puterea sa faca asta nu o fac, atunci cine? Initiativa, din partea oricui ar fi, e laudabila in asemenea momente.
2.   Balan se implica intotdeauna trimis de
(14 feb 2012, 12:23:15
O fi strategie politica, cert e ca Balan a ajutat intotdeauna majoritatea actiunilor din judet. A stat mult timp in spate si a ajutat... Bravo lui ca e alaturi de cei nevoiasi, si nu numai...
3.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 12:28:12
Ce stiu USListii despre compasiune si bun simt?
4.   ţară numai şi numai de milogi? trimis de
(14 feb 2012, 12:34:55
bună treabă. adică să le trimit slănina din pod, lemnele gata tăiate. nişte rachiu nu le trebuie? da cum vine treaba asta, adică zăpada le-a şutit din curte lemnele, făina din pod şi porcul din coteţ? le-o fi îngheţat şi apa în fântână! miroase aici a propagandă electorală ieftină! la prostit fraierii cu televizorul toţi se pricep! vezi domnu deputat du-le şi nişte parabolice performante să poată să se uite la tv cum le fac jandarmii curat în curte!
5.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 13:05:16
De apreciat initiativa d'lui Balan. Trebuie sa fim alaturi de cei care au nevoie.
6.   Dom’ brigadir șăf! trimis de
(14 feb 2012, 13:50:34
Iar baba!
De dimineață, de la ora 5 zăbăuca călărea nămeții de la poartă ca să prindă rând onlain.
O zâs așa:
1. O primit lemnele alea da m-o pus să te-ntreb la ce mama dracului i-ai trimes sequoia ăia că ea cică n-are de gând să-și ridice-n ogradă o copie a lu’ Stonehenge și nici să-și facă vreo piramidă funerară. Da-napoi nu ți le mai dă că o fost și sefu de post să le vadă și i-o lăsat o țâdulă cu „Aproved”, iscălitură și ștampuță. Pe șeful de post l-o trimis direct prin telefon roșu ministru Berca_care la randul lui l-o trimes Solovăstru pe care l-ai sunat matale, așa că baba tare mult te mai țucă, duglișule!
Da baba o zis să nu fii potlogar care face trebile pe jumătate așa că să trimiți degrabă niște jandarmi să taie lemnele cu drujba iar pe Niculai să nu-l mai lași să frece buha prin birouri și să-l trimiți să stivuiască lemnele că ea sărmana e femeie bătrână cu brâul de lână, pensia e mică – maică!- iar nici moșu iia nu poate că e în bed la convaliscență după tratamentul de ieri sară.
Ș-o mai zis baba că pompierii ceia ce i-ai trimis matale au rânduit toate animălurile din grajd și cotețe iar acuma mai au un picuț și termină de deszăpezit casa. Te pupă mult baba!
D a ce mai vra baba și te roagă mult să pui o vorbă bună la băietu’ ista care o să plece cu agiutoare pe la Milcov: cică să facă un ocol micuț și să treacă și pe la ea acasă ca să-i aducă și iia ceva de pomană că ea e femeie bătrână cu brâul de lână, pensia e mică, maică și nu ajung nici de medicamente!
Amu baba o scos o listă de doleanțe de zici că era zapisul lu Ștefan cel mare. Cică să-i trimeți și ei un camion de conserve, da nu dintr-alea de pește că alea să le mânci tu cu mumă-ta. Baba o zis că vrea niște HAM-uri dintr-alea din timpu lui Ceașcă de hrăneai un batalion dintr-una.
6.1  RE: Dom’ brigadir șăf! trimis de
(14 feb 2012, 13:51:16
Amu mai vrea baba niște cutii cu icre de Manciuria și o ladă de Chardonnay că o citi ea în călindarul creștin ortodox că az’ e sărbătoare cu cruce roșie, se bea vin roșu în familie și se stă în mediul familial unde se desfășoară niște ghidușii erotice. I-o făcut EONu lumina la bordei da baba mai vrea niște lomînări dintr-alea parfumate ca să pună prin casă cum se înserează că baba de felul ei e mai econoamăși nu vrea să consume de pomană buleftrica. N-o vrut să zică mai mult baba dar o spus că înțelegi matale cam despre ce este vorba. O zis că pe moșu iia îl cheamă Valentin așa că o să pricepi care e scorul. Ș-o mai zis baba despre ceva dar îi era cam rușine – cică să cauți în târg un sexy-shop și să-i trimeți un set de desuuri de dantelă, neapărat de culoarea roșu-Bordeaux. Dacă îți rămân ceva firfirici cumpără-i un bici și niște cătușe de jucărie ca să nu-i mai fie serile plictisitoare.
Ș-o mai spus cică să iei din dulăpiorul matale din baie și să-i trimiți niște doftorii dintr-alea albastre – nu mai țin minte cum se chemau; parcă ceva cu renta Viageră. (da așta din urmă treabă să nu mai zici la nimeni că ea e măicuță bătrână cu brâul de lână și e taaaare rușinoasă!
Da stai că are baba si rețept de la doftoru moșului din puscărie- iaca ce scrie: ci-trat de sil-de-na-fil!atâta o zis să-ț transmit baba si o mai zis că stă acasa să-ți aștepte milostenia pentru care îți mulțamește anticipat rugându-se la Dumneazău să-ți deie un frate și un fiu.
7.   .............. trimis de
(14 feb 2012, 13:53:00
Cum am mai afirmat tot respectul,o initiativa de buna credinta!
8.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 14:02:41
PD-L face treaba si ajuta oamenii, PSD face politica, halal treaba! Felicitari PD-L!!!
9.   Solidaritate trimis de
(14 feb 2012, 14:12:06
Nu conteaza ca se face deja campanie electorala,ca avem simpatii sau antipatii important ca niste oameni se vor bucura de ajutorul primit
10.   SUGESTIE trimis de
(14 feb 2012, 14:23:40
OPRITI DIN AJUTOARE SI PTR ,,TRAISTA MILOGULUI'',DOAR SE APROPIE CAMPANIA.
11.   Comentariu trimis de
(14 feb 2012, 17:21:48
uauuu...ce mai fulgaritati la adresa pdl-ului...nu v-ati saturat sa-i infundati atat???nu e nimic rau in a oferi ajutor celor care au nevoie..insa voi nu vedeti asta..pt voi conteaza doar ca e pdl nu ca sunt oameni cu suflet care se gandesc la nevoiasi ...nu stiti decat sa criticati si sa va afirmati prin commenturi aiurea si asta doar ca sa va simtiti voi bn...halal cetateni ai Romaniei mai sunteti si voi
12.   Numai la necaz apare tupeul ! trimis de
(14 feb 2012, 18:21:11
Alt playboy de Suceava. Du-te cu Nechifor de mana si nu mai imputiti apele Sucevei.
13.   ... trimis de
(14 feb 2012, 22:56:53
felicitari Pdl Suceava pentru ceea ce face...acest lucru ar trebui sa fie un exemplu si pentru celelalte partide politice!
14.   De ce oare? trimis de
(15 feb 2012, 14:32:36
De ce oare veniti doar cu acuzatii?intotdeanu domnu Balan a fost aproape de ce nevoiasi...ati uitat cand moldova era sub ape si a am primit ajutoare din toata tara,cred ca acum a venit si randu nostru pt a ajuta pe cei cu probleme...tota lume striga sa fim uniti...dar cum sa se intample asta cand aruncati cu noroi uni in alti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei