Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Elevii din trei şcoli au făcut cursuri deşi ministrul Educaţiei anunţase suspendarea orelor

Marţi, 7 Februarie 2012 (19:30:19)

Elevii din trei şcoli din municipiul Vaslui au venit, marţi, la cursuri, deşi ministrul Educaţiei anunţase suspendarea orelor în zilele de marţi şi miercuri în Bucureşti şi în 11 judeţe, între care şi Vaslui, reprezentanţii ISJ spunând că ordinul a venit târziu, iar copiii nu au putut fi informaţi.

Cei peste 2.000 de elevi care învaţă la Şcoala "Ştefan cel Mare", Şcoala "Mihai Eminescu" şi Liceul "Mihail Kogălniceanu", toate din municipiul Vaslui, au venit la cursuri, marţi, deşi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, anunţase, luni, închiderea şcolilor pentru două zile în 11 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui susţine că ordinul de la Ministerul Educaţiei a fost primit târziu, astfel că elevii şi profesorii nu au mai putut fi informaţi să nu vină la cursuri.

"La noi, ordinul ministrului Educaţiei a venit luni, după ora 17.00, astfel încât elevii şi profesorii care învaţă dimineaţa nu au mai putut fi informaţi să stea acasă, deşi noi am comunicat către directori decizia luată la nivel de minister. Cum aproape toată lumea a venit la cursuri astăzi (n.r.- marţi) dimineaţă la cele trei unităţi de învăţământ, s-a luat decizia să se facă ore, însă fără să fie puse absenţe sau note în catalog", a declarat, marţi, inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Vasile Ursanu.

Sursa citată susţine însă că, miercuri, se va respecta ordinul ministrului Educaţiei, având în vedere că, între timp, a fost adus la cunoştinţă tuturor elevilor şi profesorilor asupra deciziei de suspendare a cursurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Elevii din trei şcoli au făcut cursuri deşi ministrul Educaţiei anunţase suspendarea orelor.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Elevii din trei şcoli au făcut cursuri deşi ministrul Educaţiei anunţase suspendarea orelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei