Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Mustea, propus la Comunicaţii, are Porsche şi o colecţie de ceasuri de 60.000 de euro

Marţi, 7 Februarie 2012 (16:37:07)

Deputatul PDL Răzvan Mustea-Şerban, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, are 33 de ani şi este preşedinte al OTPDL. Este fiul unui cunoscut om de afaceri din Focşani, iar potrivit declaraţiei de avere are un Porsche, precum şi o colecţie de bijuterii în valoare de 60.000 de euro.

Mustea-Şerban s-a născut în 8 septembrie 1978 la Focşani, iar în 2001 a absolvit Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar - Bancare Interne şi Internaţionale la Universitatea Romano - Americană.

În perioada 2000 – 2001, el a avut o bursă de studii la Universitatea James Madison, Virginia (SUA), cu specializarea International Business, între 2002 şi 2007 a făcut studii de doctorat la Academia de Studii Economice Bucureşti , iar în 2007 a obţinut titlul de doctor în economie, cu specializarea Management. La James Madison a studiat o vreme şi fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu.

Printre studiile postuniversitare, el a absolvit cursuri de Management şi relaţii economice internaţionale şi Managementul Administraţiei publice Locale, la ASE Bucureşti, "Introducere în Securitatea Naţională" - Colegiul Naţional de Apărare, "Financial Markets and Instruments" şi "Private Banking" la Checz Financial Academy din Praga.

Din 2006, Mustea este lector universitar în "Managementul Afacerilor", "International Business" şi "Negotiation behavior" la Universitatea Româno- Americană din Bucureşti.

În perioada 1998-2006, deputatul de Vrancea a lucrat la S.C. Vesti-Ro S.A. din Focşani, după care până în 2008 a fost consultant superior management strategic la S.C. MSR Consulting S.R.L, iar în perioada 2007 – 2008 a fost coordonator al programului DeSales MBA România - Universitatea DeSales Pennsylvania, SUA.

El este membru PDL din 2007, iar în iunie 2011 a fost ales preşedinte al OTPDL.

Pe blogul personal, el se recomandă "cu mândrie" ca fiind soţ şi tată.

"Sunt capul unei familii minunate şi tatăl a doi băieţei care îmi luminează viaţa. Sunt fiul unor părinţi extraordinari, care m-au sprijinit întotdeauna şi m-au învăţat ca în viaţă bogăţia nu înseamnă ceea ce ai, ci ceea ce eşti", scrie Răzvan Mustea-Şerban.

El are însă, conform ultimei declaraţii de avere, înregistrată în iunie 2011, o colecţie de ceasuri şi bijuterii estimată la 60.000 de euro, un autoturism Porsche achiziţionat în 2007, o casă în Voluntari cu o suprafaţă de 672 de metri pătraţi şi un teren de 859,59 de metri pătraţi primite ca donaţie în 2007. Mustea deţine şi o casă de 170 de metri pătraţi, în Bucureşti, cu teren de 540 de metri pătraţi, dobândite în 1996, are în conturi 38.845 de euro şi 2.081 de lei şi a fost împrumutat de soţia sa cu 94.900 de lei.

Împreună cu soţia sa a obţinut, în ultimul an, suma de 103.419 lei din subînchirierea unor spaţii, alţi 103.406 lei din veniturile de la Camera Deputaţilor şi din salariul de lector universitar, iar soţia sa a primit din partea tatălui său suma de 36.655 de euro şi a câştigat 10.992 de lei din indemnizaţia de creştere a copilului.

Răzvan Mustea-Şerban este fiul lui Ionel Mustea, cunoscut om de afaceri din Focşani, deţinător al mai multor spaţii comerciale.

Potrivit gandul.info, tatăl lui Mustea Şerban este sponsor important al PD-L Vrancea, Ionel Mustea, iar socrul său este Horia Furtună, ex preşedinte al Camerei de Comerţ Vrancea.

Aceeaşi sursă mai relatează că în cei aproape patru ani de mandat, Răzvan Mustea a avut 21 de propuneri legislative, din care trei le-a retras ulterior. Cele mai multe din acestea ţin de învăţământul preuniversitar, dar sunt şi unele în domeniul energiei, al parteneriatului între stat şi biserică sau cea privind introducerea votului prin corespondenţă pentru cetăţenii aflaţi în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Mustea, propus la Comunicaţii, are Porsche şi o colecţie de ceasuri de 60.000 de euro.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Mustea, propus la Comunicaţii, are Porsche şi o colecţie de ceasuri de 60.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei