Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kelemen, întrebat dacă ar putea fi nominalizat vicepremier: "Nici nu se pune problema"

Marţi, 7 Februarie 2012 (19:28:08)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, că "nici nu se pune problema" să fie nominalizat vicepremier în Cabinetul Ungureanu.

Întrebat dacă este viabilă varianta ca el să fie nominalizat vicepremier, Kelemen Hunor a răspuns: "Nici nu se pune problema".

De asemenea, liderul UDMR a sugerat, după şedinţa Consiliului de conducere al organizaţiei, că "nu se conturează o schimbare" a miniştrilor Uniunii.

"Aceasta vom spune domnului Ungureanu în seara aceasta, după ce vom finaliza programul de guvernare şi după ce vom stabili toate punctele din programul de guvernare, iar programul de guvernare este esenţial şi oamenii sunt esenţiali, membrii Cabinetului, dar la noi nu se conturează o schimbare în acest moment", a spus Kelemen, întrebat dacă actualii miniştri ai UDMR îşi vor păstra posturile în viitorul guvern.

Vicepremierul Marko Bela a declarat, marţi, că nu s-a pus problema schimbării formulei guvernamentale în ceea ce priveşte portofoliile care revin fiecărui partid din coaliţie de guvernare.

"În ceea ce priveşte prezenţa noastră, formula, ministerele, nu s-a pus problema unei schimbări privind formula, nici în cazul UDMR, nici în cazul celorlalte formaţiuni, aşa cum ştiu eu. Mă refer nu numai la PDL, ci şi la UNPR", a spus el, întrebat dacă UDMR îşi doreşte mai multe portofolii în viitorul Cabinet.

El a spus că pentru UDMR este important programul.

"Pentru noi, în acest moment, totuşi, e important programul, ce vrem să facem până în toamnă, ceea ce vrea să facă noul Guvern", a mai precizat senatorul Uniunii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kelemen, întrebat dacă ar putea fi nominalizat vicepremier: "Nici nu se pune problema".
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelemen, întrebat dacă ar putea fi nominalizat vicepremier: "Nici nu se pune problema"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei