Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic restricţionat pentru camioane prin vămile româneşti de la graniţa cu Bulgaria

Marţi, 7 Februarie 2012 (14:51:23)

Autorităţile de frontieră bulgare au informat, marţi, că traficul autovehiculelor cu capacitate mai mare de zece tone prin punctele de trecere a frontierei comune cu România, pe sensul de intrare în Bulgaria, este restricţionat, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, ca urmare a acestui fapt, până la reluarea traficului, toate camioanele sunt dirijate în parcările adiacente Punctelor de Trecere a Frontierei de la graniţa cu Bulgaria, fiind vorba despre punctele de frontieră din judeţul Constanţa (Vama Veche, Negru Vodă, Ostrov), judeţul Giurgiu (vama Giurgiu), judeţul Dolj (Calafat, Bechet).

Poliţiştii de frontieră asigură în permanenţă sprijin participanţilor la traficul transfrontalier şi împreună cu autorităţile competente acţionează în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă.

În judeţul Constanţa, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra autovehiculele de orice fel nu pot circula mai departe de localitatea Silistra din cauza blocării drumurilor, au anunţat reprezentanţii Gărzii de Coastă Constanţa.

De asemenea, în PTF Negru Vodă sunt staţionate în parcarea adiacentă punctului zece autocamioane - cinci din Moldova, trei din Ucraina şi două din Rusia, care aşteaptă îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice pentru a tranzita România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic restricţionat pentru camioane prin vămile româneşti de la graniţa cu Bulgaria.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic restricţionat pentru camioane prin vămile româneşti de la graniţa cu Bulgaria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei