Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Decizia de înlocuire a miniştrilor PDL, luată în unanimitate

Marţi, 7 Februarie 2012 (13:56:01)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, că propunerea de schimbare a miniştrilor PDL a fost luată în Colegiul Director al PDL cu unanimitate, menţionâd că propunerile de noi miniştri, care au fost votate nume cu nume, vor fi prezentate premierului desemnat la ora 20.00.

"Astăzi toţi miniştrii din Cabinet facem un pas înapoi şi propunem o echipă care să ducă PDL în Guvern şi să ofere o nouă expertiză profesională, aşa cum a făcut-o şi vechea echipă. Este o decizie luată în unanimitate. Este o decizie luată pe baza propunerilor miniştrilor şi în colaborare cu ei. Este o decizie a PDL", a explicat Boc.

El a subliniat că nu doreşte să se facă o confuzie între unanimitatea în favoarea deciziei şi votul dat pentru fiecare în parte. "Nu confundaţi două lucruri. Am vorbit de decizia politică de a schimba întreaga echipă ministerială a PDL. Aici am avut unanimitate. După aceea, am trecut la propuneri, vot cu vot, om cu om", a mai spus Boc.

El a subliniat că nu este un gest de frondă la adresa miniştrilor din Cabinet, ci este un gest de responsabilitate şi de apreciere politică.

"Vreau să mulţumesc public miniştrilor PDL din Guvernul pe care l-am condus pentru eforturile făcute în susţinerea reformelor şi modernizarea statului", a mai spus Boc.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Decizia de înlocuire a miniştrilor PDL, luată în unanimitate.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Decizia de înlocuire a miniştrilor PDL, luată în unanimitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei